Sponsoring en donaties

Rabobank Voorne-Putten Rozenburg heeft haar beleid voor de komende jaren ingericht met het doel om een aantoonbare en herkenbare bijdrage te leveren aan ontwikkeling van de economie en duurzaamheid in regio en de waarde van het lidmaatschap te vergroten door meer invloed/betrokkenheid vanuit de leden.

Sponsoring

Het sponsorbeleid van de bank is gericht op het werken aan een lange termijn relatie met jongeren. We gaan met diverse sportverenigingen, waaronder hockey- en voetbal langdurige sponsorcontracten aan, waar we in goed overleg komen tot concrete doelen die we tegenover de sponsoring zetten.

Rabo Hockey Rekening

Speciaal voor jou als jeugdlid van MHV Forcial en HV Spijkenisse hebben wij de Rabo Hockey Rekening. Als je zo'n rekening opent, krijg je een eigen hockeytas met daarin een handdoek en bidon. Bovendien maakt jouw club kans op een extra sponsorbijdrage. En daar profiteren alle jeugdleden van mee.

Open online en app je naam naar 06 13 80 91 37 of kom langs op één van onze vestigingen.

Rabo Voetbal Rekening

Speciaal voor jou als jeugdlid van V.V. Brielle en V.V. Nieuwenhoorn hebben wij de Rabo Voetbal Rekening.  Als jij zo'n rekening opent, krijg je een mooi cadeau! Bovendien maakt jouw club kans op een extra sponsorbijdrage. En daar profiteren alle jeugdleden van mee.

Open online en app je naam naar 06 13 80 91 37 of kom langs op één van onze vestigingen.

Lees meer over de Rabo RegenboogRekening en Rabo JongerenRekening

Coöperatief Dividend

Naast het sponsorbeleid hebben we het Coöperatief Dividend beleid. Dit beleid is gericht op de versterking van de maatschappelijke thema’s Economische samenwerking, Jongeren, ondernemerschap en duurzaam wonen. De enige harde voorwaarde die we tegenover de uitgifte van dit budget zetten is dat de medewerkers, het ledenraadslid of het lid van onze Raad van Commissarissen een persoonlijke binding hebben met het goede doel, de stichting of vereniging. Op deze manier werken we ook aan onze zichtbaarheid in de markt en komen we weer waar we horen te zijn; dichtbij.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven