Word jij de ledenraad?

Word jij de ledenraad?

Wil jij meedenken en meepraten over bankzaken, onze dienstverlening of de wijze waarop we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid invullen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De ledenraad

Leden en klanten worden binnen de Rabobank vertegenwoordigd door de ledenraad. Zij fungeren als klankbord en adviesorgaan van de directie en zijn de verbindende schakel tussen bank en leden. Een ledenraadslid is dan ook betrokken bij wat er leeft op Voorne-Putten en Rozenburg en is goed geïnformeerd over de wensen en opvattingen van leden en klanten. De ledenraad bestaat uit 30 leden en komt zo’n zes keer per jaar bij elkaar.

Weten hoe het is?

Misschien ken je één of meerdere ledenraadsleden. Spreek ze eens aan en informeer vrijblijvend over hoe het is om in de ledenraad actief te zijn. Zij lichten graag toe wat de ledenraad doet en hoe het werkt.

Klik hier om te zien of je iemand kent

Wat krijg je ervoor terug?

Als lid van de ledenraad maak je onderdeel uit van een uniek netwerk. Je doet boeiende contacten op, leert ontzettend veel over de financiële sector, het bedrijfsleven en over de regio. Én je zult zien dat je invloed ertoe doet!

Interesse?

Heb je interesse? Reageer dan voor 3 september 2018 door onderstaand formulier in te vullen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons directiesecretariaat: (0181) 33 32 58 of directie.vpr@rabobank.nl.

Klik hier om te reageren

Voorne-Putten en Rozenburg, 11-4-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn