Word jij onze nieuwe Commissaris?

Mensen kijken vooruit

Rabobank Voorne-Putten Rozenburg heeft haar beleid voor de komende jaren ingericht met het doel om een aantoonbare en herkenbare bijdrage te leveren aan ontwikkeling van de economie en duurzaamheid in regio en de waarde van het lidmaatschap te vergroten door meer invloed/betrokkenheid vanuit de leden. Heeft u oog voor wat er speelt op Voorne-Putten Rozenburg en wilt u vanuit expertise meedenken over het beleid en de toekomst van uw Rabobank? Dan zoeken wij u als nieuwe commissaris.

De Raad van Commissarissen

Het besturingsmodel van de Rabobank kent drie organen: de directie, die de bank bestuurt, de ledenraad, die de belangen van klanten en leden behartigt en de Raad van Commissarissen, die onafhankelijk toezicht houdt op de algemene gang van zaken. Ook ziet de raad van commissarissen erop toe dat de belangen van alle betrokken partijen (klanten, leden, ledenraad, medewerkers en de lokale gemeenschap) evenwichtig in acht worden genomen en dat het beleid wordt nageleefd. Een commissaris heeft affiniteit met bancair ondernemerschap en voelt zich betrokken bij wat er leeft op Voorne-Putten en Rozenburg en is in staat om vanuit een breed perspectief naar zaken te kijken die van belang zijn voor de bank. Meer weten over de inhoud van de functie? Lees het modelprofiel van de Raad van Commissarissen.

Modelprofiel (PDF)

Weten hoe het is?

Op onze site staan alle leden van onze Raad van Commissarissen. Misschien kent u één van hen? Spreek ze aan en informeer vrijblijvend over hoe het is om actief te zijn in de Raad van Commissarissen. Zij lichten graag toe wat de functie inhoudt en hoeveel tijd zij aan de functie besteden.

Bekijk hier wie onze commissarissen zijn

Interesse?

Wilt u zich inzetten voor onze Rabobank als lid van onze Raad van Commissarissen?
Zorg dan dat u voor 12 maart onderstaand formulier heeft ingevuld en ingestuurd. Heeft u vragen? Neem dan contact op met ons directiesecretariaat: (0181) 33 32 58 of directie.vpr@rabobank.nl.

Sollicitatieformulier

Spijkenisse, 6-2-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn