Met de bus naar het Watersnoodmuseum

In 2018 is het 65 jaar geleden dat de watersnoodramp plaatsvond. Het Watersnoodmuseum richt daarom een speciale tentoonstelling in, waar de verhalen van toen worden gekoppeld aan het heden. Vanwege de 65-jarige Herdenking bieden de Zeeuwse Rabobanken alle scholen in de regio gratis vervoer aan naar het Watersnoodmuseum met de speciale Watersnoodmuseumbus.

Multimediale tentoonstelling

Basisschoolleerlingen kunnen zo (opnieuw) kennis maken met de verhalen van mensen die de Ramp zelf hebben meegemaakt. In de geheel vernieuwde, multimediale tentoonstelling in caisson 4 (opening 1 februari 2018) ontdekken de kinderen spelenderwijs dat overstromingen zich ook nu nog, overal ter wereld voordoen, wat dat betekent voor mensen die op die plekken wonen, en dat waterveiligheid van levensbelang is.

Watersnoodmuseumbus

De Zeeuwse Rabobanken bieden scholen in de regio gratis vervoer aan met de Watersnoodmuseumbus. Scholen betalen alleen het verlaagde entreetarief zoals dat door het museum wordt gehanteerd voor schoolgroepen. De Watersnoodmuseumbus kan geboekt worden van 5 februari 2018 tot en met 31 januari 2019. Scholen kunnen reserveren via 0111-644 382 of scholen@watersnoodmuseum.nl

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven