Ondernemersdag Walcheren 3 december 2019

Ondernemersdag

Op 3 december 2019 vanaf 17.30 uur staat de Rabobank samen met Interpolis en vele ervaren lokale ondernemers en bedrijven speciaal voor jou klaar. Zij ontmoeten je graag tijdens de ondernemersdag Zeeland - Walcheren (Dockwize, Edisonweg 41, Vlissingen).

Wat is de ondernemersdag?

Het kennis-, inspiratie- en netwerkevent voor alle starters, ZZP’ers en small business ondernemers.  Tijdens de informatiemarkt kun je alle kennispartners vragen stellen en de antwoorden krijgen waar jij naar op zoek bent. Met hun kennis en ervaring van ondernemerschap in jouw regio, helpen ze je graag verder. Bezoek ook de seminars en neem deel aan de workshops. Leuk, leerzaam én de toegang is gratis. Een aanmelding is voldoende.

Waarom naar de ondernemersdag?

Welke ondernemer ben jij? Nog oriënterend, net begonnen of heb je al een mooie groeiende start-up onderneming? In welke fase je ook zit, de ondernemersdag in Vlissingen zit boordevol met kennis, inspiratie, ondernemersverhalen en netwerkmogelijkheden. En dit alles binnen iedere fase van het jonge ondernemerschap. Herken jij jezelf in onderstaande greep van voorbeelden waar je als startende en groeiende ondernemer mee te maken krijgt? Meld je dan ook aan voor de ondernemersdag!

Aanmelden

Aanmelden doe je via de site Zeeland Business.

hier kun je je aanmelding doorgeven

Ik Ga Starten

Start sterker! Focus op je grote doel, topklanten, een dreamteam en groei. Waar je moet beginnen? Dat is voor elke starter anders. Onze tip? Gewoon gáán.

Doe de Startversterker en maak een ijzersterke start!

hier vind je alle informatie

Vlissingen, 8-11-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn