Organisatie

Organisatie

Rabobank Walcheren/Noord-Beveland wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Jules van Leijden is directeur coöperatieve Rabobank Walcheren/Noord-Beveland. Jules is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan.

Jules van Leijden

Jules van Leijden

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Mirjam van Zuilen, voorzitter Fenny van Es-Radhakishun Ko Francke Hannie Kool-Blokland

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank Walcheren/Noord-Beveland denkt en beslist mee over het beleid van onze bank. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit 23 leden. Zij praten namens de meer dan 21.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in de regio Walcheren en Noord-Beveland.

Onze ledenraad bestaat uit

Bram-Jan Balkenende Erik den Boer Jac van Damme Hanneke van Gaalen Eugene Hoeven Peter Huser Maarten Janssens Gerda van Leeuwen Jacco de Lignie Marieke Mast Irene van Meel Robbert-Jan Nortier Bennie Paauwe Leroy Paardekooper Jan de Regt Ilona Snoep Bernard Vercouteren van den Berge Amber Vermin Kyra Wielart Carolien Wouters Willy Wouters

Lid worden van de ledenraad