Praat mee met jouw bank

Jonge mensen in overleg

Ben je lid van de Rabobank en bereid jouw mening en adviezen te delen met de directie? Voor de ledenraad van Rabobank Walcheren/Noord-Beveland zoeken we enthousiaste leden die per 1 januari 2018 in de raad plaats willen nemen.

De ledenraad is een afvaardiging van onze 21.000 leden, die het beleid en de koers van de directie kritisch volgt en vanuit diverse invalshoeken onder de loep neemt. De raad behartigt het belang van klanten en leden. Daarbij vervult de raad een signaleringsrol, sparringrol, zeggenschaprol en ook een ambassadeursrol. De ledenraadsleden geven, samen met de medewerkers, een gezicht aan de Rabobank en zijn de ogen en oren van de bank.

Klik hier voor de profielschets en voorbeelden bij de rollen

Interessant netwerk

Met vertegenwoordigers uit alle hoeken van Walcheren en Noord-Beveland is de ledenraad een interessant netwerk voor ondernemers en particulieren. Je leert de Rabobank beter kennen en kan invloed uitoefenen op de lokale dienstverlening.

Naar wie zijn we op zoek?

Belangrijk is dat onze leden zich herkennen in hun ledenraad: dat de ledenraad representatief is voor onze leden. We streven daarom naar een goede mix van leeftijd en geslacht. Gezien de huidige samenstelling is er vooral ruimte voor leden met een zakelijke achtergrond, leden jonger dan 35 jaar en vrouwelijke leden. Ook streven wij er naar dat zoveel mogelijk kernen uit het werkgebied van de bank in de ledenraad vertegenwoordigd zijn. Momenteel is er vooral ruimte voor leden uit de gemeente Veere.

Interesse?

Heb je interesse om actief te participeren in onze ledenraad? Vraag meer informatie op of stuur direct je curriculum vitae met motivatie voor 31 oktober naar leden.wnb@rabobank.nl Voor vragen kun je contact opnemen met Petra Groenewege-Schaap via 0118-427807.

Vlissingen, 10-10-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn