Start je eigen onderneming

Foto vrouw met laptop bij zwembad

‘Start in de zomervakantie je eigen onderneming met begeleiding, verzekering en een startkapitaal!'. Dat is de zomerboodschap aan scholieren en studenten in Zeeland. Het project ZomerOndernemer is een initiatief van de Stichting The New Entrepreneur en wordt regionaal aangeboden door de Rabobank, provincie Zeeland en diverse gemeenten. Tijdens dit project krijgen scholieren en studenten vier tot zes weken de gelegenheid kennis te maken met het ondernemerschap.

Deelname is gratis

In de eerste week is er een driedaagse training waarna je jouw onderneming presenteert aan de buitenwereld. Daarna ga je hiermee zelf verder aan de slag. Wekelijks komen alle deelnemers bij elkaar voor een spreekuur, inspirerende workshops met spraakmakende ondernemers en bedrijfsbezoeken. Aan het eind van het project presenteer je jouw bedrijf op een feestelijke slotbijeenkomst.
Deelname aan ZomerOndernemer is gratis, je hebt alleen een goed idee en een grote dosis enthousiasme nodig. Als deelnemer mag je overigens 'gewoon' op vakantie, als je maar minimaal vier weken aan het project deelneemt.

Interesse

Ben je scholier of student en tussen de 15 tot 22 jaar en ben je woonachtig of schoolgaand in Zeeland, dan kun jij je tot 1 juli aanmelden voor deelname via de website www.zomerondernemer.nl. Na aanmelding volgt er een selectiegesprek.

Data

Het project start op maandag 17 juli met een driedaagse training. Vervolgens is er elke maandag een terugkomdag/spreekuur. Het project wordt op maandag 21 augustus feestelijk afgesloten tijdens een kick out.

Driedaagse training en kick-off:17, 18 en 19 juli (verplicht aanwezig)
Terugkomdagen/spreekuren:24 juli, 31 juli, 7 en 14 augustus
Kick-out:21 augustus

Vlissingen, 12-4-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail