ZomerOndernemer: een eigen bedrijf als vakantiebaan

Jonge ondernemers

Dit jaar start alweer de vierde editie van het project ZomerOndernemer Zeeland. Tijdens zes weken kunnen jongeren in de leeftijd van 15 tot 22 jaar van start met een eigen bedrijf en worden daarbij gecoacht, verzekerd en voorzien van een startkapitaaltje. Het project start op maandag 9 juli en is bedoeld voor alle jongeren die in Zeeland wonen en/of een opleiding volgen. Jongeren die altijd hebben willen ondernemen, begonnen zijn met ondernemen of enkel nieuwsgierig zijn naar het ondernemerschap kunnen meedoen. De enige voorwaarde voor deelname is dat ze een idee hebben voor een onderneming.

Wat ga je doen?

Na aanmelding vul je als deelnemer een miniondernemingsplan in. Hierna volgt een intakegesprek waarin het ondernemingsplan wordt doorgenomen en getoetst zodat je meteen kunt beginnen. In de eerste week is er een driedaagse training, waarna je jouw onderneming presenteert aan de buitenwereld. Daarna ga je hiermee zelf verder aan de slag. Wekelijks komen alle deelnemers bij elkaar voor een spreekuur, inspirerende workshops met spraakmakende ondernemers en bedrijfsbezoeken. Aan het eind van het project presenteer je jouw bedrijf op een feestelijke slotbijeenkomst.

Bekijk hier de belangrijke data voor 2018

Deelname is gratis

Deelname aan ZomerOndernemer is gratis. Je hebt alleen een goed idee en een grote dosis enthousiasme nodig. Als deelnemer mag je overigens 'gewoon' op vakantie, als je maar minimaal vier weken aan het project deelneemt. Het project ZomerOndernemer is een initiatief van de Stichting The New Entrepreneur en wordt regionaal aangeboden door de Zeeuwse Rabobanken, provincie Zeeland, diverse Zeeuwse gemeenten en het OCG.

Aanmelden?

Ben je scholier of student en tussen de 15 tot 22 jaar en ben je woonachtig of schoolgaand in Zeeland? Start dan deze zomer je eigen bedrijf!

Meld je aan

Vlissingen, 12-3-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn