Inloopspreekuur wonen

Benieuwd naar uw mogelijkheden voor een hypotheek? Bent u op zoek naar een (ander) huis? Dan wilt u vast weten wat u kunt lenen. Tijdens de Inloopavond Wonen van Rabobank Waterland e.o. kunt u dat geheel vrijblijvend laten berekenen door één van onze financieel adviseurs.

Geen afspraak nodig

U hoeft geen afspraak te maken en kunt gewoon binnenlopen. Ook wanneer u geen klant bent van de Rabobank. Onze adviseurs staan klaar om uw woonvragen te beantwoorden en uw leencapaciteit inzichtelijk te maken. Als experts op het gebied van wonen en hypotheken zijn zij op de hoogte van de ontwikkelingen en veranderingen.

Een Inloopavond Wonen bezoeken?

Voor een goede berekening van uw mogelijkheden hebben wij uw salarisstrook nodig. Neemt u deze mee? De Inloopavond Wonen vindt elke dinsdagavond plaats tussen 17.30 uur en 20.30 uur op ons advieskantoor in Volendam. De avond is bestemd voor particuliere woonvragen.

Hypotheek inloopspreekuren

Natuurlijk bent u ook op een andere dag van harte welkom. U kunt iedere maandag tot en met vrijdag binnenlopen tussen 14.00 en 17.00 uur. U kunt ons bezoeken op ons advieskantoor in Volendam en op ons kantoor aan de Wielingenstraat in Purmerend. Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs en een actuele salarisstrook mee te nemen.

Plan een videogesprek op een tijdstip dat u uitkomt

Voor een oriëntatie- of adviesgesprek is een bezoek aan de bank niet altijd nodig. Je regelt het net zo gemakkelijk op je eigen bank vanuit huis. Zo spreekt u onze adviseur toch persoonlijk en dichtbij. Bel (0299) 410 310 en maak een afspraak.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven