Denkt u mee? Is de Ledenraad iets voor u?

ledenraad

Als Rabobankklant kunt u uw betrokkenheid kenbaar maken door lid te worden. Als Rabobank lid kunt u worden voorgedragen als ledenraadslid en daarmee de leden vertegenwoordigen tijdens bijeenkomsten. U oefent zo invloed uit op de koers van uw lokale Rabobank. De ledenraad bestaat uit 35 personen en is een belangrijke gesprekspartner van onze Directie en Raad van Commissarissen. Bij diverse onderwerpen worden leden gevraagd mee te denken of mee te beslissen over de bank en onze inzet voor de samenleving.

Het is belangrijk dat we voldoende diversiteit en doorstroom in onze Ledenraad hebben.
Dit jaar zijn er weer enkele vacatures te vervullen. Heeft u interesse om zitting te nemen in onze Ledenraad of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze Adviseur Coöperatie, Erika Hes, via telefoon (0299) 410 313 of per e-mail ledenraad.waterland@rabobank.nl.

De Ledenraad van Rabobank Waterland en Omstreken komt gemiddeld 4 keer per jaar bijeen. Daarnaast zijn er nog enkele overleggen en commissies ingesteld.

Op onze website ziet u de namen van de huidige leden van de Ledenraad en de vergaderdata. De vergadering zijn van 19.30 tot ca. 22.00 uur. Wij vinden het belangrijk dat leden gemotiveerd en betrokken zijn bij de Rabobank en ook actief deelnemen aan vergaderingen. Uw signaleringsrol in uw netwerken kan daarbij een grote rol spelen.

Op onze website

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail