Geef jouw woonwens vorm tijdens de Rabo Woonweken

Woonweken

Krijg vrijblijvend advies over hoe jij jouw woonwens in vervulling kunt laten gaan. 

Op 30 september is de NVM Open Huizen Dag. Mensen gaan massaal op zoek naar hun droomwoning. Met de groeiende vraag op de woningmarkt is het misschien een hele uitdaging om jouw woonwens te vervullen. Het is belangrijk om snel te reageren en te weten of jouw droomhuis ook haalbaar is. Daarom introduceert de Rabobank de Rabo Woonweken. Van 23 september tot en met 7 oktober zijn we extra geopend, ook op zaterdag, en kun je door heel Nederland deelnemen aan activiteiten die je helpen bij het waarmaken van jouw woonwensen. 

Check je financiële haalbaarheid

Heb jij je droomhuis gevonden? Of wil je alvast weten wat je kunt lenen, zodat je gericht op zoek kunt gaan? Kom dan vrijblijvend langs op onze kantoren in Purmerend (Wielingenstraat en Kalversteeg) of in Volendam. Op zaterdag 23, 30 september en 7 oktober zijn deze drie kantoren geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Tijdens de NVM Openhuizenroute is ons kantoor in Zaandam ook geopend op de eerder genoemde tijden. Daarnaast kunt u op iedere donderdagavond van 17.30 tot 20.30 uur zonder afspraak binnenlopen op ons kantoor aan de Wielingenstraat in Purmerend en op ons kantoor in Volendam. In dertig minuten krijgt u meer inzicht in hoeveel u kunt lenen, inclusief de bijbehorende maandlasten.

Ontdek meer met de WoonBox

Na je gesprek bij de Rabobank krijg je de WoonBox mee naar huis. Een doos vol informatie en inspiratie om je op weg te helpen van je woonwens naar je droomhuis. Speciaal tijdens de Rabo Woonweken krijg je hier een kortingsbon van VT Wonen bij. Spelenderwijs weten wat de vervolgstappen zijn? In de WoonBox vind je tevens een handige virtual reality app om je te helpen bij je keuze.

Kijk voor locaties, tijden en evenementen bij jou in de buurt

Waterland e.o. , 22-9-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn