Geldautomaat Marken blijft tot eind maart op Kerkbuurt

Meneer op de fiets pint geld bij een geldautomaat.

De verplaatsing van de geldautomaat aan de Kerkbuurt 148a in Marken is uitgesteld. Naar verwachting wordt de automaat aan de Kerkbuurt eind maart verwijderd en deze zomer herplaatst naar het parkeerterrein aan de Kruisbaakweg in Marken.

Verkocht

Rabobank heeft het pand aan de Kerkbuurt verkocht, omdat het pand niet langer wordt gebruikt. De koper van het pand en Rabobank zijn overeengekomen dat de automaat twee maanden langer kan blijven. Eerder was de planning om de automaat op 23 januari te verwijderen.  

Herplaatsing

De automaat wordt naar verwachting deze zomer herplaatst in een nieuw faciliteitengebouw aan de Kruisbaakweg. De gemeente Waterland bouwt dit pand bij de ingang van het parkeerterrein. In het faciliteitengebouw worden onder andere de geldautomaat en toiletten geplaatst. Rabobank is klaar om de geldautomaat te verplaatsen. Het is wachten tot het pand gerealiseerd is.

Geld opnemen

In de periode tussen het verwijderen van de automaat en de herplaatsing kunt u geld opnemen bij de dichtstbijzijnde geldautomaten aan ’t Spil 43 in Monnickendam en de Gooische Kaai 1 in Monnickendam. We vinden het vervelend voor de gebruikers van de geldautomaat dat zij niet eerder aan de Kruisbaakweg terecht kunnen en hebben gekeken naar een tussentijdse oplossing. Voor deze korte overgangsfase is het helaas technisch niet haalbaar om de geldautomaat op een andere locatie te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Zodra de definitieve datum bekend is voor het herplaatsen van de geldautomaat, stellen wij u op de hoogte via de website.

Marken, 24-1-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn