Gezocht: enthousiaste en betrokken ledenraadsleden

mensen in vergadering

Gezocht: enthousiaste en betrokken ledenraadsleden. Samen met leden bouw je aan de coöperatie van de toekomst, in een bank die midden in de samenleving staat. Jij als ledenraadslid maakt je sterk voor het belang van leden in jouw leefomgeving en daarmee de 1,9 miljoen leden van de Rabobank!

Bijdragen aan maatschappelijke thema's

Je signaleert ontwikkelingen in jouw leefomgeving en zet deze op de agenda! Vanuit jouw kennis en brede netwerk lever je een waardevolle bijdrage aan één of meer maatschappelijke thema's die actueel zijn in je leefomgeving. Dit doe je door initiatieven te ondersteunen op lokaal of kringniveau, partijen met elkaar in verbinding te brengen en een kritische sparringpartner te zijn voor de lokale raad van commissarissen en directie.

Hoe doe je dat?

Je vertegenwoordigt leden: je weet wat leden en klanten belangrijk vinden en bent actief in één of meer lokale netwerken. Je bent gemakkelijk aanspreekbaar voor leden, klanten en inwoners van jouw leefomgeving. Je durft een kritische sparringpartner te zijn.

Laten we kennismaken!

Heb jij de coöperatieve mentaliteit waar we naar op zoek zijn? Stuur dan een korte motivatie waarin je aangeeft hoe jij kunt bijdragen aan onze coöperatieve mentaliteit en jouw CV naar communicatie.waterland@rabobank.nl of bel Erika Hes, adviseur Marketing, Communicatie & Coöperatie via 088 726 74 27.

Purmerend, 10-2-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn