Inloopavond: Wat kunt u doen met uw spaargeld?

Als u geld over heeft, kunt u daar verschillende dingen mee doen. U kunt het bijvoorbeeld besteden aan een auto of vakantie. Of u zet het weg op een spaarrekening. Omdat de rente nu laag is, levert uw spaargeld misschien minder op dan u zou willen. Veel mensen beginnen daarom met beleggen, want beleggen kan op langere termijn meer rendement opleveren dan sparen alleen. Misschien wilt u ook beginnen met beleggen, maar vindt u het nog spannend of heeft u niet de tijd, kennis of zin. Hoe werkt beleggen eigenlijk? Is beleggen iets voor mij? Tijdens de inloopavond op dinsdag 16 mei aanstaande in het Zaans Museum in Zaandam krijgt u antwoord op deze - en nog veel meer - vragen over beleggen.

Tijdens de presentatie van Niels van Schagen, vertelt Niels over beginnen met beleggen. Wat is de zin en onzin van beleggen? Hoe ingewikkeld is beleggen en welke risico’s zijn er? Niels geeft u hier graag antwoord op. Naast de presentatie geven onze medewerkers een workshop over de Rabo Beleggen App en krijgt u uitleg over hoe de app werkt en wat de app u te bieden heeft.  De Rabo Beleggen App is in 2016 voor de tweede keer uitgeroepen tot de beste mobiele app voor beleggers, zowel voor experts als beginnende belegger. Eenvoudig in gebruik, wellicht iets voor u? Vanaf één euro beleggen, dat is mogelijk met de app Peaks. De app Peaks maakt het mogelijk om met uw wisselgeld te beleggen. Iedere keer als u iets met pin betaalt, rond Peaks het bedrag voor u af naar de volgende euro. De founders van Peaks leggen u tijdens de workshop uit hoe de app werkt en vertellen u over de struggles en successen bij het ontwikkelen van hun app. De gehele avond kunt u “speeddaten” met onze adviseurs. Doe samen de test: Bent u een spaarder of belegger? Tijdens de “speeddates” krijgt u direct een beeld van uw mogelijkheden met uw spaargeld.

Programma

19.00 uur – 21.30 uur: Doe in 10 minuten de Spaar-Beleggerscheck met onze adviseurs
19.30 uur – 20.15 uur: Presentatie Beginnen met beleggen, door Niels van Schagen Senior Beleggingsadviseur Rabobank
19.30 uur – 20.00 uur: Workshop Rabo Beleggen App
19.30 uur – 20.00 uur: Workshop App Peaks, Beleg met uw wisselgeld door Mitchel van den Bosch
20.15 uur – 21.00 uur: Presentatie Beginnen met beleggen, door Niels van Schagen Senior Beleggingsadviseur Rabobank
20.15 uur – 20.45 uur: Workshop Rabo Beleggen App
20.15 uur – 20.45 uur: Workshop App Peaks, Beleg met uw wisselgeld door Mitchel van den Bosch

Locatie

De inloopavond vindt plaats in het Zaans Museum, Schansend 7 in Zaandam. Naast het museum kunt u vrij parkeren. Tijdens de inloopavond heeft u ook de mogelijkheid om het Zaans Museum vrij te bezoeken waarbij u kennis kunt maken met de rijke culturele, historische en industriële geschiedenis van de Zaanstreek.

Routebeschrijving Zaans Museum

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven