Inschrijving Rabo ClubSupport 2020 geopend!

voetbalclub met cheque voor ClubSupport

In september gaat Rabo ClubSupport weer van start. Veel verenigingen en stichtingen kunnen deze extra steun goed gebruiken, nu meer dan ooit! Rabo ClubSupport biedt een prachtige kans om geld te verdienen voor je club.

Schrijf je club in vóór 30 september

Dit jaar stelt onze bank maar liefst € 125.000 beschikbaar voor clubs uit de Waterland. Heeft jouw vereniging of stichting deze week een mail of brief ontvangen met een persoonlijke inschrijfcode? Dan is nu het moment om in te schrijven. Inschrijven kan van 1 t/m 30 september en gaat eenvoudig via rabo-clubsupport.nl

Rabo ClubSupport

Hoe werkt Rabo ClubSupport?

Alleen verenigingen en stichtingen die voldoen aan de voorwaarden ontvangen een uitnodiging met persoonlijke code om zich in te schrijven. Klanten die lid zijn van van onze bank kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete club. Zij bepalen de verdeling van € 125.000 onder de deelnemende clubs.

zie bijgevoegde pdf voor de voorwaarden (PDF)

Iedere stem is geld waard

Rabobank leden ontvangen een bericht met een unieke code en een link naar de stemsite. De stemperiode loopt van 5 t/m 25 oktober. Ieder lid mag vijf stemmen uitbrengen, maximaal twee per club. Iedere stem is dus geld waard! Roep daarom alle clubleden of sympathisanten op om bij familie, vrienden en kennissen te informeren of zij lid zijn van Rabobank en of zij op jullie club willen stemmen! Klanten kunnen eenvoudig en gratis lid worden van onze bank, zodat ze hun stem uit mogen brengen. In de Rabo App kan je zien of je al lid bent. Nog geen lid? In de Rabo App kan je heel gemakkelijk het lidmaatschap aanvragen (Zelf regelen, Profiel, Contactgegevens wijzigen).

Purmerend, 9-9-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn