Rabo Kidsweken 2021

Rabo Kidsweken 2021

De Rabo Kidsweken zijn er weer! Dit keer in het voorjaar in plaats van het najaar. Van 31 mei t/m 13 juni hebben we leuke acties voor onze jonge spaarkanjers van 0 t/m 11 jaar.

Kleurplatenwedstrijd voor de 0 t/m 7 jarigen

Speciaal voor de spaarkanjers in de leeftijd van 0 t/m 7 jaar hebben we een kleurplaat gemaakt. PinPin nodigt deze kanjers uit om de kleurplaat zo creatief mogelijk in te kleuren en vervolgens voor het raam op te hangen. En wil je in aanmerking komen van één van de geldprijzen? Maak dan een foto van de kleurplaat en mail deze naar communicatie.nhn@rabobank.nl. Er zijn maar liefst 40 prijzen te verdelen van elk € 25,-. Dit bedrag wordt op de Rabo-rekening van de spaarkanjer gestort.

HackShield Geldezel Quest voor de 8 t/m 11 jarigen

Rabobank is op zoek naar Cyber Agents die de Hackshield 'Geldezel Quest' kunnen oplossen. Met dit online spel kunnen de deelnemers zichzelf en hun omgeving beschermen tegen online gevaar. De 40 Cyber Agents die het hoogste scoren ontvangen € 25,- zakgeld op hun Rabobank rekening.

Win € 100,- met de kluizenzoektocht

In Noord-Holland Noord liggen 14 kluizen verstopt. Wie de kluis vindt ontvangt € 100,- op zijn/haar Rabo Rekening. Doe jij mee met de kleurwedstrijd of met de 'Geldezel Quest' dan ontvang jij een schatkaart waarmee je een voorsprong hebt op de andere deelnemers.


Digizine

Rabobank wil graag een bijdrage leveren aan de financiële opvoeding van kinderen. Daarom hebben we een interessante digizine gemaakt voor ouders als kinderen. Dit digizine geeft tips voor zowel kinderen als hun ouders op financieel gebied.

Waterland, 31-5-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn