Slapen op de Middenstip

Tenten op de middenstip van FC Volendam

Rabobank Waterland en Omstreken organiseert in samenwerking met FC Volendam het unieke evenement ‘Slapen op de Middenstip’. Slaap jij 13 april middenin het Kras Stadion van FC Volendam? 

Slaap jij straks op de middenstip?

Dit jaar staat ‘Slapen op de Middenstip’ gepland op vrijdag 13 en zaterdag 14 april. Wil jij samen met een vriendje of vriendinnetje en een van je ouders/verzorgers meelopen als player escorte, de wedstrijd FC Volendam – RKC Waalwijk bekijken, slapen in een tent op de middenstip, ontbijten in een luxe skybox, een training krijgen van de spelers en trainers van FC Volendam, kortom: twee droomdagen beleven? Meld je aan en wie weet word je ingeloot!

De actie

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar oud en heb je een rekening bij Rabobank Waterland en Omstreken? Stuur dan snel je gegevens (naam, leeftijd, adres en telefoonnummer) naar communicatie.waterland@rabobank.nl. Je kunt je aanmelden tot en met 18 maart. Op 20 maart trekken twee spelers van FC Volendam de namen van 12 winnaars uit de pot. Benieuwd of jij hier tussen zit? Kijk dan op 20 maart op de site van FC Volendam

Meld je aan!

Geen Rabo-rekening?

Heb je nog geen rekening bij de Rabobank? Open er dan snel een. Je kunt dan alsnog meedoen met de actie. Wil je meer informatie over deze wedstrijd? Neem dan contact op met de afdeling Marketing en Communicatie van Rabobank Waterland en Omstreken via (0299) 410 313 of communicatie.waterland@rabobank.nl.

Meer informatie over de Rabo-rekeningen

Samen sporten toegankelijk maken

Rabobank Waterland en FC Volendam staan midden in de samenleving. Beide partijen stimuleren sporten en bewegen en maken dat toegankelijk voor iedereen. De jeugd heeft onze bijzondere aandacht: want hoe jonger je start met bewegen, hoe meer voordeel je daarvan kan pakken. 

Volendam, 31-1-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn