Sluit je aan bij de ledenraad &Doe mee

Sluit je aan bij de ledenraad &Doe mee

Meedoen, jezelf ontwikkelen en écht impact maken in de samenleving. Word jij daar blij van? Sluit je dan aan bij de ledenraad van Waterland en Omstreken. Samen met de andere ledenraadsleden vervul jij een belangrijke, betekenisvolle rol binnen onze coöperatieve bank. Natuurlijk ben je klant en lid bij de Rabobank en woonachtig in het werkgebied van Waterland en Omstreken.

Wie wij zijn

Rabobank is een coöperatie en heeft geen aandeelhouders, maar leden. We nodigen betrokken klanten uit om lid te worden van onze coöperatieve vereniging. Leden kunnen zo meepraten en meebeslissen over het beleid van de bank. Onder andere over de toekenning van onze steun aan verenigingen en stichtingen in ons werkgebied, maar ook over onze missie

Wat doet onze ledenraad?

De ledenraad behartigt de belangen van klanten en leden. Als ledenraadslid vervul je vier rollen binnen de lokale bank:

 1. Signaleren
  Je bent onze ogen en oren in Waterland en signaleert ontwikkelingen in de markt en de samenleving.
 2. Verbinden
  Je zet je in om samen te werken en verbinden te leggen in je eigen netwerk om onze missie en doelstellingen te realiseren.
 3. Sparren
  Je spart met de directievoorzitter, raad van commissarissen en de overige ledenraadsleden over de koers van de bank.
 4. Formaliteiten
  Je hebt een aantal formele taken, onder andere de benoeming van leden van de raad van commissarissen en een oordeel vormen over de commerciële en maatschappelijke performance van de bank.

Is jouw interesse gewekt?

Stuur dan een e-mail naar communicatie.NHN@rabobank.nl. We maken graag kennis met je en informeren je over het profiel en de procedure.

Purmerend, 1-7-2021

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn