Vishandel Klein kwartaalwinnaar Rabobank Startersprijs

Sander Klein met adviseur Tom Groot

Vishandel klein is genomineerd voor de Rabobank Startersprijs 2016. Ondernemer Sander Klein neemt het 28 maart op tegen drie andere startende ondernemers. Wint Vishandel Klein straks de Rabobank Startersprijs?

Kracht van de onderneming

Een spontaan gesprek met de eigenaar van een vishandel in Haarlem zorgde er voor dat Sander Klein op in december 2015 een eigen viswinkel opende. “Ik was aan het werk in de vishandel bij mijn vader, toen ik met de Haarlemse ondernemer aan de praat raakte. Hij vertelde mij dat hij zijn zaak van de hand wilde doen”, aldus Sander. Die zaak was een vishandel in Haarlem in winkelcentrum Spaarneboog, gevestigd recht tegenover de grootste Vomar in Noord-Holland. Sander twijfelde geen moment. Zijn kracht ligt in zijn service. “Ik wil dat iedereen goed geholpen wordt en ik vind het belangrijk dat er een vast gezicht in de winkel staat. Ik ben er altijd, weet wat mijn vaste klanten voor speciale wensen hebben en zorg ervoor dat ik terug kom op een gesprek dat ik eerder met ze heb gehad.”

Gedrevenheid

Tom Groot, Adviseur Bedrijven bij Rabobank Waterland en Omstreken, vertelt waarom Vishandel Klein is genomineerd. “Sander viel direct op door zijn gedrevenheid, zijn gevoel voor wat de klant wil en zijn passie voor het product. Bovendien heeft hij een uitgebreid netwerk waardoor hij scherpe inkoopcondities kon bedingen.” De nominatie als Rabobank Starter van het Jaar 2016 kwam volkomen onverwacht voor Sander. “Ik vind het supergaaf”, zegt de jonge ondernemer. Op de vraag hoe hoog hij zijn kansen inschat op het winnen van de Rabobank Startersprijs 2016 antwoordt hij snel: “Er zijn vier kwartaalwinnaars, dan heb ik vijfentwintig procent kans op de winst. Sander neemt het in maart op tegen Number 1 Voetbalreizen, Dredd Fashion en de Prinsenbar, die eerder al genomineerd werden.

Startersprijs

Elk kwartaal nomineren we een ondernemer voor de Rabobank Startersprijs. Speciaal voor startende ondernemers uit de regio die zich op een positieve manier onderscheiden. De prijs wordt uitgereikt tijdens het Rabo Business Event op 28 maart in Theater de Purmaryn. Het belooft een avond vol tips en trucs voor startende ondernemers en ondernemers die zich willen laten inspireren om hun bedrijf naar een hoger level te tillen. Wilt u er bij zijn? Kijk dan binnenkort op www.rabobank.nl/waterland.

Volendam, 8-2-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail