Word jij lid van onze ledenraad?

Lowlands Festival

De Rabobank is een coöperatieve bank en heeft een ledenraad. De ledenraad behartigt het belang van klanten en leden. De directie van de bank draagt de verantwoordelijkheid voor het realiseren van de ambities vanuit een collectief vastgesteld kader. Zij weet zich daarbij geïnspireerd door een actieve ledenraad en gestimuleerd door een lokaal betrokken raad van commissarissen.

Profiel

De ledenraad bestaat uit 30 leden van de bank en is divers samengesteld. De ledenraad vertegenwoordigt de circa 10.000 leden van de bank. Eind 2018 ontstaan er vacatures in de ledenraad. En daarvoor zoeken wij kandidaten. Daarom hebben we een profiel opgesteld, zodat we op een zorgvuldige manier kandidaten kunnen selecteren. Als ledenraadslid:

  • maak je verbinding tussen markt, samenleving en bank
  • ben je sparringpartner voor directie en raad van commissarissen
  • volg je ontwikkelingen in markt en samenleving
  • denk je mee in themagroepen van onze coöperatie

We streven naar een evenwichtige vertegenwoordiging van de leden in ons werkgebied voor wat betreft geslacht, leeftijd, woonplaats, culturele achtergrond en branche

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Je kunt je belangstelling kenbaar maken via ledenraad.waterland@rabobank.nl. Dan sturen wij de uitgebreide profielschets. Via dit mailadres kunt u ook meer informatie opvragen.

Purmerend, 17-8-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn