Rabo GroenHypotheek voor Laarveld fase 2

Rabo GroenHypotheek

Duurzaam wonen levert meer op dan je denkt

Binnenkort start de bouw van Laarveld fase 2. Voor een deel van deze nieuwbouw kunt u in aanmerking komen voor de Rabobank Groenhypotheek. Maar hoe zit dan eigenlijk? U leest het hieronder. Voor meer informatie over deze nieuwbouw kunt u terecht op: https://www.nieuwbouw-laarveld.nl/ 

Een hypotheek voor de duurzame nieuwbouwwoning

  • annuïteitenhypotheek
  • 0,5% korting op de hypotheekrente met een 10 jaar rentevaste periode*
  • speciaal voor duurzame nieuwbouwwoningen met een Groenverklaring

* Het bedrag waarop u rentekorting ontvangt wordt bepaald door de hoogte van de EPC-waarde en keuze voor een appartement of woning.

Let op: in het Rabobank Hypotheekdossier (waar u de maximale hypotheek kunt berekenen) is de rentekorting van de Rabo GroenHypotheek niet meegenomen. Maak voor een exacte berekening inclusief uw rentevoordeel een afspraak met onze hypotheekadviseur.

Rabo GroenHypotheek voor duurzame nieuwbouwwoningen

Koopt u een milieuvriendelijke en duurzame nieuwbouwwoning? Dan kan de Rabo GroenHypotheek interessant voor u zijn. Met een GroenHypotheek krijgt u tijdens uw eerste rentevaste periode 0,5% korting op de hypotheekrente voor 10 jaar vast. Voor het aanvragen van een Rabo GroenHypotheek heeft u een Groenverklaring nodig. Deze Groenverklaring wordt afgegeven voor 10 jaar. U krijgt rentekorting op uw GroenHypotheek voor de duur van uw Groenverklaring.

Groenverklaring

Of uw nieuwbouwwoning in aanmerking komt voor een Groenverklaring kunt u toetsen via uw aannemer/projectontwikkelaar of www.registergroenverklaringen.nl. Om een Groenverklaring te krijgen, moet deze uiterlijk binnen zes maanden na de start van de bouw aangevraagd worden door een aannemer of projectontwikkelaar. Uw nieuwbouwwoning moet daarnaast aan een aantal voorwaarden voldoen.

Klik hier voor meer informatie

Weert, 19-3-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn