Sponsoring en donaties

Samen bereik je meer dan alleen. Met sponsoring en donaties versterkt de Rabobank de lokale samenleving.

Donaties

We geven een deel van onze winst terug aan de samenleving. Rabobank Weerterland en Cranendonck doneert vanuit de Rabobank Clubkas Campagne.

Rabobank Clubkas Campagne

Met Rabobank Clubkas Campagne geven we een deel van onze winst terug aan de samenleving. Leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete club(s). Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag dat de club krijgt.

Leden beslissen
De leden van onze bank mogen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld deze vereniging of stichting krijgt.

Campagne 2018

'Ook dit jaar organiseren we een sponsorcampagne. Dit jaar heet deze de Rabobank Clubkas Campagne in plaats van Rabobank Samen Sterker. Naast de naam van deze campagne veranderen de voorwaarden deels en wordt er dit jaar een nog groter deel van de winst uitgekeerd! 

Ook is de tijdsperiode van deze campagne gewijzigd. Waar Rabobank Samen Sterker in het najaar plaats vond, zal de Clubkas Campagne in het voorjaar plaatsvinden.'

Let op: de inschrijving voor stichtingen en verenigingen opent op woensdag 14 maart.

Sponsoring

Rabobank Weerterland en Cranendonck sponsort een aantal lokale toonaangevende activiteiten en evenementen op het gebied van sport, cultuur en maatschappij. 

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven