Sponsoring en donaties

Rabobank gelooft in de kracht van het collectief. Daarom helpen we niet alleen particulieren om financieel gezond te leven of ondernemers om financieel gezond te groeien, maar werken we ook samen met anderen aan een vitale regio. Dat doen we via sponsoring en via donaties maar ook door zélf projecten te initiëren, door kennis te delen en door partijen bij elkaar te brengen.

Donaties

We geven een deel van onze winst terug aan de samenleving. Rabobank Weerterland en Cranendonck doneert vanuit de Rabobank Clubkas Campagne.

Rabobank Clubkas Campagne

Met Rabobank Clubkas Campagne geven we een deel van onze winst terug aan de samenleving. Leden van Rabobank Weerterland en Cranendonck kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete club(s). Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag dat de club krijgt.

Leden beslissen
De leden van onze bank mogen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld deze vereniging of stichting krijgt.

Campagne 2018
De Rabobank Clubkas Campagne van dit jaar is voorbij. In 2019 zal een nieuwe editie van de campagne starten. Hierover volgt nog informatie. 

Sponsoring

Rabobank Weerterland en Cranendonck sponsort een aantal lokale toonaangevende activiteiten en evenementen op het gebied van sport, cultuur en maatschappij. 

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven