Vervanging geldautomaten in Ell, Maarheeze en Boshoven

Geldautomaat

Na de recente plofkraken op onze geldautomaten in Ell en Boshoven werd onze bank geconfronteerd met serieuze veiligheidsrisico’s. Als bank kúnnen en wíllen we geen onverantwoorde risico’s nemen voor in- en omwonenden en daardoor hebben we enkele geldautomaten gesloten. In de afgelopen weken zijn we in samenwerking met diverse partijen, waaronder de gemeentes, intensief op zoek gegaan naar oplossingen. Inmiddels is besloten om in de kernen Ell, Maarheeze en in de wijk Boshoven (Weert) een standalone geldautomaat (pinbox) te plaatsen.

Procedure

Voorafgaand aan de plaatsing moeten er diverse vergunningen verleend worden en daarvoor zijn we afhankelijk van de gemeentes Weert, Leudal en Cranendonck om dit traject zo snel als mogelijk te doorlopen. Naast het verkrijgen van de vergunningen zijn we ook afhankelijk van enkele andere betrokken partijen, waaronder KPN. Dit alles zorgt er voor dat het ongeveer 4 maanden duurt voordat de pinboxen geplaatst zijn.

Alternatieven

In de tussenliggende periode kunt u terecht op de andere locaties met geldautomaten van de Rabobank en andere banken. Ook zijn er in ons werkgebied diverse supermarkten die over een geldautomaat beschikken.  We doen ons uiterste best om het ongemak zo kort mogelijk te houden.

Weerterland en Cranendonck, 7-8-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn