Maak kans op een Meet & Greet Yes-R

Yes-R

Rabobank vindt het belangrijk om kinderen al op jonge leeftijd te leren omgaan met geld. Op deze manier wordt de basis gelegd voor financiële zelfredzaamheid op volwassen leeftijd. Wij hebben daarom rapper, entertainer, presentator en acteur Yes-R uitgenodigd om een videoboodschap in te spreken voor de kinderen in de Betuwe.

Yes-R

Yes-R is al vroeg begonnen met geld verdienen. Hij vindt het belangrijk om kinderen zijn persoonlijke verhaal te vertellen en tips te geven om verstandig met geld om te gaan. Ouders van kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar ontvangen binnenkort een online magazine met leuke weetjes over geld, onze mascotte PinPin, informatie over coole apps en natuurlijk de videoboodschap van Yes-R.

Hoe maak je kans op een meet & greet met Yes-R?

Open uiterlijk 15 oktober een jongerenrekening bij Rabobank West Betuwe of stort voor deze datum € 10,- euro op jouw bestaande (spaar)rekening. Vul onderstaand formulier in met jouw gegevens om kans te maken op de meet & greet met Yes-R. We nodigen zeven kinderen uit op ons kantoor in Geldermalsen die hem mogen ontmoeten en vragen mogen stellen. De winnaars krijgen bericht wanneer de meet & greet gaat plaatsvinden.

Vul hier je gegevens in

Actievoorwaarden (PDF)

Geldermalsen, 9-9-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn