Nieuwe kantoor in Tiel is geopend

Rabobank opent nieuwe locatie in Tiel

De Rabobank in Tiel is verhuisd. De bank had behoefte aan een moderner advieskantoor in het centrum van Tiel. Sinds woensdag 1 juli nemen we het nieuwe pand aan de Hoogeindsestraat 32 in gebruik. Dit nieuwe kantoor is maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur geopend en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

Bereikbaarheid en inrichting

Met het pand aan de Hoogeindsestraat hebben we voor ons advieskantoor een mooie locatie in het centrum van Tiel gevonden. Het nieuwe kantoor is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand. We vinden het erg belangrijk dat klanten bij ons binnen kunnen lopen. Het advieskantoor krijgt een moderne uitstraling passend bij de wensen van deze tijd. Klanten kunnen ook straks op ons kantoor terecht voor het regelen van hun dagelijkse bankzaken of een afspraak over bijvoorbeeld een hypotheek of een zakelijke lening. Het pand is voorzien van diverse spreekkamers waar klanten met de benodigde privacy hun bankzaken kunnen bespreken.

Geldkiosk

Voor geldtransacties, bijvoorbeeld het opnemen of storten van geld, is er een geldkiosk geplaatst op het grasveld bij het parkeerterrein Oude Haven (tegenover Oude Haven 32). Deze locatie is in nauwe samenwerking met de gemeente Tiel tot stand gekomen. In het pand aan de Hoogeindsestraat zijn deze faciliteiten niet aanwezig.

Heb je vragen?

Heb je na het lezen van dit nieuwsbericht vragen? Neem dan gerust contact met ons. Je vindt onze contactgegevens op de homepage van deze website.

Tiel, 14-7-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn