Nieuwe locatie kantoor Rabobank in Tiel

Nieuwe locatie advieskantoor Tiel

De Rabobank in Tiel gaat verhuizen. De bank heeft behoefte aan een moderner advieskantoor in het centrum van Tiel. Op maandag 6 april start de verbouwing en naar verwachting neemt de bank het nieuwe pand aan de Hoogeindsestraat 32 eind juni in gebruik.

Vanwege het coronavirus is ons huidige kantoor aan de Stationsstraat 4 in Tiel tijdelijk gesloten. De geld- en sealbagaumaat aan de buitenzijde zijn wel beschikbaar.

Bereikbaarheid en inrichting

Met het pand aan de Hoogeindsestraat hebben we voor ons advieskantoor een mooie locatie in het centrum van Tiel gevonden. Het nieuwe kantoor is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand. We vinden het erg belangrijk dat klanten bij ons binnen kunnen lopen. Het advieskantoor krijgt een moderne uitstraling passend bij de wensen van deze tijd. Klanten kunnen ook straks op ons kantoor terecht voor het regelen van hun dagelijkse bankzaken of een afspraak over bijvoorbeeld een hypotheek of een zakelijke lening. Het pand wordt voorzien van diverse spreekkamers waar klanten met de benodigde privacy hun bankzaken kunnen bespreken.

Geldkiosk

Voor geldtransacties, bijvoorbeeld het opnemen of storten van geld, komt er een geldkiosk op het grasveld bij het parkeerterrein Oude Haven (tegenover Oude Haven 32). Deze locatie is in nauwe samenwerking met de gemeente Tiel tot stand gekomen. In het pand aan de Hoogeindsestraat komen deze faciliteiten niet. Deze geldkiosk is waarschijnlijk vanaf begin mei beschikbaar.

Heb je vragen?

Via deze website en via social media houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen. Heb je in de tussentijd vragen? Neem dan gerust contact met ons. Je vindt onze contactgegevens op de homepage van deze website.

Tiel, 6-4-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn