Nieuwe locatie voor advieskantoor in Tiel

Remco Boer bij nieuwe locatie van advieskantoor in Tiel

De Rabobank in Tiel gaat begin 2020 verhuizen. De bank heeft behoefte aan een moderner advieskantoor in het centrum van Tiel. Recent is de huurovereenkomst ondertekend van het pand aan de Hoogeindsestraat 32 in Tiel. Binnenkort start de verbouwing en naar verwachting wordt het pand vanaf maart in gebruik genomen. Tot die tijd staan de adviseurs van Rabobank West Betuwe voor u klaar op het huidige kantoor aan de Stationsstraat 4 in Tiel.

Goede bereikbaarheid

Met het pand aan de Hoogeindsestraat hebben we voor ons advieskantoor een mooie locatie in het centrum van Tiel gevonden. Het nieuwe kantoor is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand. Het advieskantoor krijgt een moderne uitstraling passend bij de wensen van deze tijd. U kunt ook straks op ons kantoor terecht voor het regelen van uw dagelijkse bankzaken of een afspraak over bijvoorbeeld uw hypotheek of zakelijke lening. Het pand wordt voorzien van diverse spreekkamers waar u met de benodigde privacy uw bankzaken kunt bespreken.

Geldkiosk

Geld opnemen en storten kan tot de verhuizing in het kantoor aan de Stationsstraat 4 in Tiel. Daarna komt er een geldkiosk op het grasveld bij het parkeerterrein Oude Haven (tegenover Oude Haven 32). Deze locatie is in nauwe samenwerking met de gemeente Tiel tot stand gekomen. Bij de kiosk kunnen klanten en inwoners uit Tiel en omgeving terecht voor pin-, stort- en sealbagtransacties.

Nieuwe huurder

Voor het huidige pand aan de Stationsstraat in Tiel is een nieuwe huurder gevonden. Belastingsamenwerking Rivierenland (BSR) betrekt vanaf 2020 het kantoor. Op dit moment treffen zij in het kantoor al voorbereidingen voor ingebruikname vanaf 2020. Onze adviseurs blijven, tot de verhuizing naar de nieuwe locatie, voor u klaarstaan in het huidige kantoor aan de Stationsstraat in Tiel.

Vragen?

Via deze website en via social media houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen. Heeft u in de tussentijd vragen? Neemt u dan gerust contact met ons. U vindt onze contactgegevens op de homepage van deze website.

Tiel, 5-11-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn