Ondernemer van het kwartaal

Herman Ursinus Ondernemer van het kwartaal

Rabobank West Betuwe kiest elk kwartaal de ‘ondernemer van het kwartaal’. Ditmaal is het de eer aan Herman Ursinus met zijn bedrijf Ursus Solutions. Met zijn kennis en inzichten helpt Herman bedrijven in hun groei en uitbreidingsproces

Ondernemers helpen groeien

Als ondernemer herkent u het probleem waarschijnlijk wel. Uw bedrijf is uitgegroeid van eenmanszaak tot een bedrijf met meerdere werknemers. Dan komt het moment om op te schalen, maar de informele werkwijze functioneert dan niet meer. Een professionaliseringsslag is nodig. En dat geldt voor alle disciplines van het management: financial, marketing, operations, humanresources et cetera. Maar hoe doe je dat? Waar moet je beginnen? Dat is voor veel ondernemers een lastig te beantwoorden vraag, waar ze wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Die hulp biedt Herman Ursinus.

Samenwerking

Accountmanager Robert van Elst van Rabobank West Betuwe ziet de samenwerking met Herman wel zitten. Wij zien verschillende klanten worstelen met de problematiek die met de groei van hun bedrijf gepaard gaat. Het verbinden van partijen kan een mooie synergie opleveren, denkt Robert. Zo voegen we samen iets toe aan deze mooie regio!

Geldermalsen, 18-4-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn