Organisatie

Organisatie

Rabobank West Betuwe wordt geleid door een coöperatief directeur en een team betrokken medewerkers en leden. Lees meer over onze directeur, raad van commissarissen en ledenraad.

Directeur coöperatieve Rabobank

Ans Verhoef is directeur coöperatieve Rabobank West Betuwe. Ans is ervoor verantwoordelijk dat onze leden en klanten in deze regio centraal blijven staan.

Ans Verhoef

Ans Verhoef

Directeur coöperatieve Rabobank

Raad van commissarissen

De raad van commissarissen (RvC) houdt toezicht op de directie en bewaakt de belangen van de bank. Jaarlijks legt de RvC hierover verantwoording af aan de ledenraad.

Onze raad van commissarissen bestaat uit

Hans van Beuzekom, DeilHilde Engels, GeldermalsenHeske Groenendaal, TielKerwin Hartman, Culemborg

Ledenraad

De ledenraad denkt en beslist mee over het beleid van Rabobank West Betuwe. De economische en maatschappelijke rol van de bank is daarbij belangrijk. De ledenraad bestaat uit 30 leden. Zij praten namens de meer dan 20.000 leden regelmatig met de directie over ontwikkelingen in de Betuwe. Onze ledenraad is opgedeeld in vier aandachtsgebieden.

Onze ledenraad bestaat uit

Helma van den Anker Joanne Bredero Annette de Bruin Hakan Eryigit Natascha Gerrits Judith de Gier Etty Hebers Treja van den Heuvel Hans van Hooren Stef Hinfelaar Alija Ibrahimovic Thea Keune-Mocking Jacco Klaassen Arina van Leenen Peter van Leeuwen Jan Meijers Paul Nieuwenhuis Gera van Noord-Uittenbogaard Greetje van Reekum Yvonne Termeer Guido van Veldhoven Sander Verstegen Rinie Vroegindeweij Gerrit de Weerd Hanneke van Winkelen Ida de Wit Bibiche Wymenga Ezra van Zadelhoff Johan van der Zwan

Lid worden van de ledenraad