Prinsjesdaglezing 19 september 2018

Over Jesse Groenwegen

Het gaat goed met de Nederlandse economie, maar wat betekent de Miljoenennota voor onze regio en voor u? Als lid van onze bank nodigen wij u van harte uit voor de Prinsjesdaglezing op woensdag 19 september in Schouwburg en filmtheater Agnietenhof in Tiel.

Iedere derde dinsdag in september is het Prinsjesdag. Koning Willem-Alexander opent het werkjaar van het parlement met het uitspreken van de troonrede en de minister van Financiën biedt de Miljoenennota en Rijksbegroting aan.

Wat voor plannen heeft het kabinet in petto voor Nederland? En wat betekent dat voor de economie en onze regio? Jesse Groenewegen, econoom bij RaboResearch, neemt u mee in de gevolgen van de Miljoenennota. Daarnaast presenteert Jesse de resultaten van een grootschalig onderzoek van Rabobank naar de verklaringen van bedrijvensucces. Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen.

Over Jesse Groenwegen

Jesse Groenewegen werkt als econoom bij RaboResearch Nederland. Hij houdt zich bezig met macro-economische ontwikkelingen in Nederland en de kenmerken van  succesvolle ondernemingen. Hiervoor werkte hij bij het ministerie van Financiën. Jesse heeft algemene economie gestudeerd aan de Universiteit van Oxford.

Programma en locatie

  • 19:30 uur: Ontvangst met koffie/thee
  • 20:00 uur: Welkomstwoord door Hans van Zuijdam, directievoorzitter Rabobank West Betuwe
  • 20:10 uur: Prinsjesdaglezing door Jesse Groenewegen
  • 21:30 uur: Napraten onder het genot van een hapje en een drankje

Locatie:
Schouwburg en filmtheater Agnietenhof
Sint Agnietenstraat 2
4001 NB TIEL

Tiel, 22-8-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn