Rabo Verenigingsondersteuning

Aanleg zonnepanelen op clubgebouw

Iedere vereniging en stichting heeft eigen doelen en ambities voor de toekomst. Als coöperatie die bijdraagt aan de lokale leefomgeving helpt Rabobank West Betuwe graag met het realiseren ervan. Rabobank West Betuwe gaat van start met de Rabo Verenigingsondersteuning. Hierbij helpen we verenigingen en stichtingen met het waarmaken van hun ambities op het gebied van duurzaamheid. Denk hierbij aan het verduurzamen van gebouwen en terreinen, zoals isolatie, ledverlichting en/of zonnepanelen. Met de Rabo Verenigingsondersteuning bieden we kennis in plaats van geld. Hiermee helpen we om ambities op het gebied van duurzaam vastgoed waar te maken. Dit doen we in samenwerking met o.a. NOC*NSF en LKCA. Op maandag 30 september organiseerden we een inspiratiebijeenkomst voor verenigingen en stichtingen. Daar hebben we het Rabo Verenigingsondersteuningstraject nader toegelicht.

Terugblik op de bijeenkomst

Ondersteuning op maat

Met de Rabo Verenigingsondersteuning bieden we ondersteuning op maat. Dit kan zijn via 1-op-1 ondersteuning. Maar ook voor een specifieke vraag kunnen we ondersteuning bieden. Hiervoor worden masterclasses of workshops op maat georganiseerd. Met de 1-op-1 begeleiding kunnen we een beperkt aantal verenigingen en stichtingen ondersteunen. De masterclasses zijn voor een groepje verenigingen/stichtingen en de workshops zijn voor een grotere groep. Meer informatie is te vinden op de website, via onderstaande link.

Meer info Rabo Verenigingsondersteuning

Aanvraag indienen

Verenigingen en stichtingen die ondersteuning willen, kunnen tot 1 november een aanvraag indienen. Dit kan zijn voor een volledig ondersteuningstraject, maar kan ook voor een specifiek onderdeel zijn.

Stappenplan aanvraag indienen

Vragen?

Wie vragen heeft over Rabo Verenigingsondersteuning of over het indienen van een aanvraag, kan contact opnemen met Caroline van der Burg van de afdeling Marketing, Communicatie & Coöperatie via communicatie.westbetuwe@rabobank.nl.

7-8-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn