Rabo Wooncafé 25 maart

Huizen bekijken

Er komt veel kijken bij het kopen van een huis. Rabobank West Betuwe helpt je graag verder. Daarom organiseren wij het Rabo Wooncafé op maandag 25 maart op ons kantoor in Geldermalsen, Laan van Leeuwenstein 4.

Onze financieel adviseurs informeren je over het regelen en de betaalbaarheid van een hypotheek. De makelaar neemt je mee in de ‘huizenmarktgekte’. Vervolgens vertelt de notaris over wat er nog meer komt kijken bij het kopen van een huis. Ook is er deze avond gelegenheid om in een speeddate met een van onze financiële adviseurs jouw vragen te stellen en inzicht te krijgen in wat je maximaal kunt lenen.

Programma

19.00 uur: Ontvangst met koffie/thee
19.30 uur: Presentatie Rabobank West Betuwe
19.50 uur: Presentatie verzorgd door Weeda & Jellema makelaardij
20.10 uur: Presentatie verzorgd door Ton & Van den Broecke Notarissen
20.30 uur: Speeddaten

Denk jij er over om binnenkort een huis te kopen en wil je weten wat daarbij komt kijken? Mis deze kans niet en meld je aan voor 21 maart. Onder de aanwezigen wordt een wooncheque t.w.v. € 250,- verloot.*

PS: Ben je verhinderd en wil je wel weten wat je mogelijkheden zijn? Loop dan zaterdag 30 maart binnen op ons kantoor in Tiel van 10.00 tot 14.00 uur. Onze financieel adviseurs staan dan voor je klaar.

* vraag naar de actievoorwaarden

Geldermalsen, 5-3-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn