Tapperij Poortwachter uit Culemborg Starter van het kwartaal

Tapperij Poortwachter uit Culemborg Starter van het kwartaal

Elk kwartaal roept Rabobank West Betuwe een startende ondernemer uit tot 'Starter van het kwartaal'. Rabobank West Betuwe heeft de titel in het leven geroepen voor startende ondernemers die zich op een bijzonder manier onderscheiden in de markt of de maatschappij. Dit kwartaal zijn Renée de Kok en Daan de Wit van Tapperij de Poortwachter uitgeroepen tot Starter van het kwartaal. 

Waar ter wereld vind je een mooiere plek voor een Belgian Beer Café dan midden in het hart van de historische stad Culemborg? In een laatmiddeleeuws pand, waar ooit de poortwachter woonde, wordt Tapperij de Poortwachter door de jonge ondernemers Renée Kok en haar partner Daan de Wit sinds half oktober uitgebaat.
Beiden hebben al veel ervaring in de horeca en vonden de tijd rijp om voor zichzelf te beginnen. Aangetrokken door de historische binnenstad van Culemborg, viel hun oog op dit café annex brasserie. 'De Poortwachter had al een goede naam en liet mooie omzetcijfers zien', vertelt Daan de Wit. 'Ons plan is om wat al goed is
te behouden en de kwaliteit waar mogelijk aan te scherpen. Onze gasten lieten al heel snel merken dat we niet teveel moeten veranderen. Dat gaan we dus niet doen, maar we gaan wel wat extra's bieden.

Lees op pagina 26 het hele verhaal van Renée en Daan 

Geldermalsen , 13-12-2017

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn