Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank West Betuwe. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 20.000 leden uit regio West Betuwe. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Stel uw vraag aan de ledenraad

Meer over onze ledenraad

Lees hier het Jaarverslag ledenraad 2016

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van Rabobank West Betuwe. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Tijdreiziger, boek met Cd's

Albert Wammes schreef het boek ‘Tijdreiziger’ over zijn jeugdidool Floris Kolvenbach (1947), frontman van de legendarische band The Dream uit Tiel. Floris Kolvenbach maakte hierbij twee muziekalbums: 20Th Century Music met 18 niet eerder uitgebrachte tracks en The Screen met 18 nieuwe songs. Boek met CD’s is tot 29 september te bestellen met 10 % korting o.v.v. Rabodroom. Het boek wordt gepresenteerd tijdens de opening van de tentoonstelling Tijdreiziger in het Regionaal Archief Rivierenland in Tiel.

Informatie: www.thedream.info.

Zie ook het nieuwsbericht 'The Dream is terug!' op pagina 6 van dit blad.

Dichterbij september 2017

www.thedream.info

Korting fotokalender 'Het landschap van Culemborg'

Ook dit jaar verschijnt de jaarkalender 'Het landschap van Culemborg'. Een kalender op A3 formaat van hoge kwaliteit met twaalf nog niet verschenen foto's. 'Het landschap van Culemborg' maakt onderdeel uit van het werk van fotografe Marleen Grommers. Alle publicaties van Marleen verschijnen op eigen initiatief. De verkoopprijs van de jaarkalender bedraagt €18,50. Als lid van Rabobank West Betuwe ontvangt u € 2,50 korting. U betaalt dus : €16,00. Daarbij ontvangt u ook nog een fotokaart met enveloppe. Op www.hetlandschapvanculemborg.nl kunt u de kalender bestellen onder vermelding van de kortingscode: Dichterbijkalender2018.

Korting geldig tot 1 december 2017.

Dichterbij september 2017

www.hetlandschapvanculemborg.nl

Kopje koffie voor € 1,- bij Geertrude's Broodhuys en Koffiebar

Geertrude’s Broodhuys en Koffiebar is niet meer weg te denken uit Opheusden. Sinds begin 2017 heeft Geertrude den Hartog haar eigen bakkerij geopend. Naast de bakkerij heeft zij eveneens een koffiebar geopend. Of u nu een verjaardag wilt vieren met heerlijk gebak, een high-tea wilt houden in de koffiebar of gewoon het wekelijkse brood nodig heeft, bij Geertrude’s Broodhuys en Koffiebar kunt u altijd terecht. Tegen inlevering van deze bon ontvangt u als lezer van ‘Dichterbij’ een kop koffie voor maar € 1, in te leveren bij Geertrude’s Koffiebar op Burgemeester Lodderstraat 11 te Opheusden (06) 31 16 64 52. Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2017.

Appelflap van Ad Bos Dé Echte Bakker

In de vernieuwde bakkerij van Ad Bos in Ochten wordt met vakmanschap het ambacht van bakker uitgevoerd. In de winkel is een oven waar de hele dag lekkere producten in gebakken worden. Dat geeft sfeer en natuurlijk heerlijke geuren in de winkel. Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen. Om dit te worden, is een flinke dosis passie voor het vak nodig en moet er aan strenge eisen worden voldaan. Bakkerij Ad Bos is ontzettend trots het logo Echte Bakker te mogen hanteren. Als lid van de Rabobank kunt u tot en met 15 oktober gebruik maken van de ledenaanbieding, een appelflap voor € 1,- (maximaal 5 per klant). Met de bon kunt u terecht in de winkel:

Molendam 3
4051BG Ochten

Ad Bos Dé Echte Bakker

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven