Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank West Betuwe. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 20.000 leden uit regio West Betuwe. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van Rabobank West Betuwe. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Korting voorstelling Heerenlogement

Vlaamse zangeres Micheline van Hautem en topgitarist Erwin van Ligten zijn graag geziene gasten in theater Heerenlogement in Beusichem. Met gemak en veel charisma spelen ze voor een uitverkocht theater. Het nieuwe programma van het duo komt uit in het jaar dat Ramses Shaffy alweer tien jaar dood is. In ‘Zing, vecht, huil, bid...’ wordt het repertoire van Nederlands meest kleurrijke chansonnier in een vrouwelijk jasje gestoken, afgewisseld met verhalen over zijn roemruchte leven. De voorstelling is woensdag 13 november. Leden van Rabobank West Betuwe krijgen 10% korting per kaartje. Gebruik de code RaboLidWestBetuwe19 bij boeking via onderstaande link

Korting voorstelling Heerenlogement Rabobank West Betuwe

Boek hier tickets

(Race)fiets ophangsysteem

De Stasdock is een krachtige en stijlvolle muurbeugel voor jouw sportfiets en is zo uitgerust dat je er ook fietsaccessoires in kunt opslaan, zoals je schoenen, helm, bril en luchtcapsule. Gemaakt van bijzonder sterk staal en afgewerkt met een hoogwaardige en harde coating. In de binnenzijde zit een duurzaam schuimstuk, dat beschermt niet alleen tegen krassen, maar zorgt ook voor de nodige stabiliteit. Hierdoor kun jij gewoon aan je fiets werken, terwijl deze in de Stasdock hangt. Geschikt voor elk type racefiets. Om ook de veiligheid van je fiets te waarborgen, zitten er op de bovenzijde twee inkepingen voor een kettingslot. Exclusief voor Rabobankleden: bestel nu met 20% korting (kortingscode rabodock20) via onderstaande link.

(Race)fiets ophangsysteem Rabobank West Betuwe

Bekijk de aanbieding

Escape room de Binnenpoort

Gevestigd midden in het historische centrum van Culemborg vlakbij de echte Binnenpoort, op 5 minuten lopen van de (gratis) parkeerplaats Palumbus. Je gaat je echt 600 jaar terug in de tijd óf op onderzoek uit om twee daders van een schietpartij de vinden. De beleving begint al bij binnenkomst met het gevoel dat je voor de echte Binnenpoort staat. In het horecagedeelte kun je een hapje en een drankje nuttigen en ook een pizza laten bezorgen. Een speciaal escaperoommenu nuttigen bij Tapperij De Poortwachter is ook mogelijk. De escaperoomervaring is ook te combineren met een stadswandeling met een gids. Reserveer via onderstaande link met de kortingscode RABOLEDEN19 en ontvang 10% korting op de entreeprijs (geldig tot 1 september 2019).

Escape room de Binnenpoort Rabobank West Betuwe

Reserveer hier

Gratis dessert bij Heerlijkheid Eck en Wiel

Heerlijkheid Eck en Wiel is een schitterend landgoed gelegen aan de rand van het pittoreske dorp Eck en Wiel, midden in de Betuwe. Geniet in onze theetuin en proeverij van een fairtrade kopje koffie of thee met wat lekkers erbij of laat je verrassen door het aanbod arrangementen. In de landgoedwinkel kun je terecht voor (h)eerlijke streekproducten, fruit van het seizoen, leuke cadeautjes en relatiegeschenken. Maar wist je dat je iedere vrijdagavond ook heerlijk kunt dineren tussen de fruitbomen met streek- en seizoensproducten op een ambachtelijke manier bereid? Kinderen vermaken zich in de speeltuin met airtrampoline en skelterbaan. Op vertoon van deze bon een gratis dessert naar keuze t/m 31 augustus. Beschikbaarheid & reserveren kan via onderstaande link.

Gratis dessert bij Heerlijkheid Eck en Wiel Rabobank West Betuwe

Reserveer hier

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven