Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank West Betuwe. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 20.000 leden uit regio West Betuwe. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Stel uw vraag aan de ledenraad

Meer over onze ledenraad

Lees hier het Jaarverslag ledenraad 2016

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van Rabobank West Betuwe. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Maandaanbieding bij Wijngaard de Kruithof

De Witte Heerlijckheid – Jonkvrouw, een witte wijn van de Johanniter druif 2016. Fris, fruitig en frivool zoals de Jonkvrouw. Het bloemrijke boeket stuift uit het glas en de wijn heeft een mooie afdronk. De Witte Heerlijckheid – Jonkheer, een witte wijn van de Souvignier Gris druif 2016, aangevuld met op Frans eikenhouten vat gerijpte Souvignier Gris 2015. Een rijke karaktervolle wijn met mooie vanilletonen. Een wijn met een weelderig boeket en een uitzonderlijk fraaie afdronk. Tegen inlevering van deze bon kunnen leden voor de prijs van € 27,- in plaats van € 31,- een fles Jonkvrouw en een fles Jonkheer afhalen bij Wijngaard De Kruithof, Pippertsestraat 12 in Ophemert (06 – 53 93 10 83) . Deze aanbieding geldt tot en met 31oktober 2018.

MAANDAANBIEDING bij Wijngaard DE KRUITHOF

https://www.wijngaarddekruithof.nl/

Boek geluk en verlangen in tuin

In zijn fraai verzorgde nieuwe boekwerk ‘Verlangen naar tuin’ stelt tuinfilosoof en ontwerper Michel Lafaille de vraag waarom wij zo van tuinen houden. Wat is dat toch dat ons doet verlangen naar die eigen ‘Hof van Eden’? Lafaille neemt u mee op een tocht vol beschouwingen, met zijwegen naar kunst en filosofie. Hij gelooft dat de tuin voor elk mens een symbool is en begint dan ook het boek met het hoofdstuk ‘Geluk’. Boordevol met mooie foto’s. Bestel uw boek voor € 39.99 via info@michellafaille.nl en vermeld code LIDRABOWESTBETUWE. Als lid betaalt u geen verzendkosten. U krijgt snel een persoonlijk antwoord. De aanbieding is geldig tot 15 november. 

10% bestedingskorting bij Dikkenberg Tweewielers in Opheusden

In Opheusden vindt u Dikkenberg Tweewielers aan de Kerklaan 2. In onze 3000 m2 showroom treft u een groot assortiment diverse types fietsen voor zowel jong en oud. Ons specialisme is de elektrische fiets met een enorm aanbod van vrijwel alle bekende merken zoals Sparta, Batavus, Cortina, Kalkhoff, Gazelle en niet te vergeten het Zwitserse topmerk Flyer. Wij hebben veel fietsen op voorraad en kunnen dus snel leveren. Tevens kunt u in onze werkplaats terecht voor al uw reparaties en het onderhoud van uw (elektrische ) fiets. Bij aankoop van een fiets krijgt u in de actieperiode (tot en met 13 oktober) op vertoon van deze advertentie 10% bestedingskorting op accessoires en overige bestedingen. Tot ziens in onze showroom in Opheusden. De koffie staat klaar!

10% bestedingskorting bij Dikkenberg Tweewielers in Opheusden

http://www.dikkenbergtweewielers.nl/

32% korting op Betuwse Blonde

Betuwse Blonde is het eerste succesnummer van brouwerij Maatbier. U leest  daarover meer in het artikel op pagina 14 en 15 van de Dichterbij. Als lid van Rabobank West Betuwe kunt u nu met een zeer aantrekkelijke korting van ongeveer 32 % kennismaken met dit mooie streekbier. Bij aankoop van 4 flessen Maatbier Betuwse Blonde betaalt u in plaats van € 8,76 slechts € 5,99. De actie is alleen geldig bij Albert Heijn in Geldermalsen (Maximaplein) tegen inlevering van deze coupon. De aanbieding geldt tot en met 31 december 2018

32 % KORTING OP BETUWSE BLONDE

http://www.maatbier.nl/

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren


Bedrijven