Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank West Betuwe. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 20.000 leden uit regio West Betuwe. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van Rabobank West Betuwe. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Korting voorstelling Heerenlogement

Vlaamse zangeres Micheline van Hautem en topgitarist Erwin van Ligten zijn graag geziene gasten in theater Heerenlogement in Beusichem. Met gemak en veel charisma spelen ze voor een uitverkocht theater. Het nieuwe programma van het duo komt uit in het jaar dat Ramses Shaffy alweer tien jaar dood is. In ‘Zing, vecht, huil, bid...’ wordt het repertoire van Nederlands meest kleurrijke chansonnier in een vrouwelijk jasje gestoken, afgewisseld met verhalen over zijn roemruchte leven. De voorstelling is woensdag 13 november. Leden van Rabobank West Betuwe krijgen 10% korting per kaartje. Gebruik de code RaboLidWestBetuwe19 bij boeking via onderstaande link

Korting voorstelling Heerenlogement Rabobank West Betuwe

Boek hier tickets

(Race)fiets ophangsysteem

De Stasdock is een krachtige en stijlvolle muurbeugel voor jouw sportfiets en is zo uitgerust dat je er ook fietsaccessoires in kunt opslaan, zoals je schoenen, helm, bril en luchtcapsule. Gemaakt van bijzonder sterk staal en afgewerkt met een hoogwaardige en harde coating. In de binnenzijde zit een duurzaam schuimstuk, dat beschermt niet alleen tegen krassen, maar zorgt ook voor de nodige stabiliteit. Hierdoor kun jij gewoon aan je fiets werken, terwijl deze in de Stasdock hangt. Geschikt voor elk type racefiets. Om ook de veiligheid van je fiets te waarborgen, zitten er op de bovenzijde twee inkepingen voor een kettingslot. Exclusief voor Rabobankleden: bestel nu met 20% korting (kortingscode rabodock20) via onderstaande link.

(Race)fiets ophangsysteem Rabobank West Betuwe

Bekijk de aanbieding

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven