Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank West Betuwe. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 20.000 leden uit regio West Betuwe. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijg je vier keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co van Rabobank West Betuwe. Hierin vind je:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

!0% korting op huur van een Pipowagen bij Camping Zennewijnen

Wil je eens op een bijzondere manier overnachten? Kies dan voor een sfeervolle vakantie in een 4-persoons Pipowagen op Campingpark Zennewijnen. Een ervaring die je niet snel meer zult vergeten! Je pipowagen staat met drie andere pipowagens aan een gezellig pleintje, het Pipoplein. Leden ontvangen 10% korting op een boeking tussen 15 maart en 26 april. Gebruik bij de boeking de code: actieRabo202 op campingzennewijnen.nl.

Ledenaanbieding

campingzennewijnen.nl

Geniet met 15% korting van een feestelijk pakket bij De Fruitmotor

Proef de lekkere smaken van Betuws fruit en help de wilde bijen! De coöperatieve Fruitmotor heeft een feestelijk pakket samengesteld speciaal voor leden van Rabobank. Je ontvangt 15% korting en met je aankoop help je de wilde bijen. De Fruitmotor legt bloemstroken aan voor wilde bijen in de boomgaard. Bestel het ‘Fruitmotor Proefpakket Klein’ met daarin 5 flesjes: een Krenkelaar Appelcider, twee Appelsprankel, een Appelsprankel-Framboos en een Appelsprankel- Kers & Bes voor €19.90 (incl. korting en verzending). Kijk snel op defruitmotor.nl.

Ledenaanbieding

Lees meer

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven