Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank West Betuwe. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 20.000 leden uit regio West Betuwe. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Stel uw vraag aan de ledenraad

Meer over onze ledenraad

Lees hier het Jaarverslag ledenraad 2016

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van Rabobank West Betuwe. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Met korting naar de Landgoedfair

Van 16 t/m 20 augustus organiseert Heerlijkheid Mariënwaerdt de jaarlijkse Landgoedfair. Een buitenevenement waarbij iedereen samen kan genieten van alles wat het goede buitenleven te bieden heeft. Op de Landgoedfair staan ruim 190 standhouders met originele artikelen voor in en om het huis, bijzondere kleding en tal van accessoires. Nieuw dit jaar is het foodfestival ‘Samen genieten’. Uit kramen en busjes presenteren hippe ondernemers hun huisgemaakte, biologische en verse producten. Kortom, voldoende vermaak op de Landgoedfair. Als lid krijgt u met de code RABO2017 online € 3,- korting per kaartje. (max. 2 pers., niet inwisselbaar voor geld, niet geldig i.c.m. andere acties). Kaartjes via: www.landgoedfair.nl/kortingsactie-landgoedfair/

Met korting naar de Landgoedfair

www.landgoedfair.nl/kortingsactie-landgoedfair/

Met korting naar museum Belvédère

Klanten van de Rabobank kunnen op vertoon van hun bankpas met korting naar Museum Belvédère. De toegangsprijs voor Rabo klanten is nu 5 euro. Reguliere entreeprijs is 9 euro.                     

Met korting naar de Landgoedfair

Voor informatie en voorwaarden ga naar www.museumbelvedere.nl

Speciale aanbieding kogelbiefstuk

In onze boerderijwinkel in Meteren verkopen wij vlees van eigen Blonde d’Aquitaine runderen. Gevacumeerd en diepgevroren in handzame porties het hele jaar rond. Tien keer per jaar verzorgen we verse rundvleespakketten van 10kg en 20kg op inschrijving. Naast rundvlees hebben we een uitgebreid assortiment met veelal lokale producten. Onze bekende bakmixen, eieren, boerenijs, sappen, jams en advocaat uit de Betuwe. Tegen inlevering van deze bon ontvangt u kogelbiefstuk voor € 12,50 p/kg. Lekker op de barbecue deze zomer! Deze actie is de hele zomer geldig tot met 20 september 2017. Meer informatie over onze boerderij en runderen vindt u op koppelboerderijwinkel.nl

Speciale aanbieding kogelbiefstuk

koppelboerderijwinkel.nl

Echte waskaars van De Zorgimkerij

Zoals u kunt lezen op pagina's 8 en 9 van ons ledenmagazine is De Zorgimkerij een bijzondere plek voor zowel cliëntmedewerkers als voor bezoekers. De persoonlijke wensen en mogelijkheden van onze cliëntmedewerkers staan voorop en dat maakt het werken op De Zorgimkerij zo uniek! Zij laten u met trots de imkerij zien en vertellen u graag over hun werk. In de sfeervolle ruime boerendeel verkopen we allerhande honingproducten en andere ‘BIJzaken'. Tegen inlevering van deze bon ontvangt u als lid van Rabobank West Betuwe een eigen gemaakte bijenwaskaars bij besteding van minimaal € 10,00. En heeft u een halfuurtje tijd, dan mag u de kaars ook nog zelf maken als u dat leuk vindt. De aanbieding geldt tot 1 september 2017. 

Ledenaanbieding De Zorgimkerij

Toplezingen bij Kunstkring Tiel

TOONs Kunstkring Tiel organiseert voor kunstliefhebbers vanaf september 2017 tot april 2018 lezingen over kunst van grote kwaliteit. Het doel is jaarlijks terugkerende inkomsten te genereren voor het Toon Hermans Huis Tiel (www.thht.nl). Dit is een drempelloze ontmoetingsplek voor al diegenen uit de Betuwe die worden geraakt door kanker en gebukt gaan onder onzekerheden, emoties en onbegrip. Tevens beoogt TOONs Kunstkring de naamsbekendheid van het Toon    Hermans Huis Tiel in de regio te versterken (www.toonskunstkring.nl). Leden mogen tot 1 september voor de lezingencyclus 2017/2018 €85 per persoon overmaken in plaats van €95.  

Toplezingen bij Kunstkring Tiel

www.thht.nl

Appelsprankel cadeau bij lidmaatschap Coöperatie De Fruitmotor

Streekcoöperatie De Fruitmotor streeft ernaar om met haar leden zorg te dragen voor een regionale economie zonder afval. Recent zijn de eerste flessen Betuwse Krenkelaar cider op de markt gekomen. Er is cider mèt en zonder alcohol gemaakt. Voor € 20,- per jaar bent u lid van de Coöperatieve Betuwse Fruitmotor. U ontvangt daarvoor een fles cider en als lid van de bank krijgt u een fles appelsprankel extra cadeau. Via defruitmotor.nl downloadt u het lidmaatschapsformulier. Indien u dat voor 15 april ingevuld inlevert bij de Rabobank in Tiel, Geldermalsen, Culemborg of Opheusden krijgt u de 2 flessen mee. De contributie wordt van uw rekening geïncasseerd. Deze actie is geldig tot 15 april 2017.

www.defruitmotor.nl

Betuwse Krenkelaar

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven