Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank West Betuwe. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 20.000 leden uit regio West Betuwe. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Stel uw vraag aan de ledenraad

Meer over onze ledenraad

Lees hier het Jaarverslag ledenraad 2016

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van Rabobank West Betuwe. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Met korting naar de Kerstfair op landgoed Marienwaerdt

Van 7 tot en met 10 december organiseert landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt vier dagen vol kerstinspiratie tijdens de jaarlijkse Kerstfair. Het landgoed is betoverd met honderden lichtjes, guirlandes en kerstbomen, gezellige kampvuren en gevelhuisjes.

Bezoekers kunnen zich laten inspireren voor het kerstdiner, meedoen aan workshops of kleding, cadeautjes en ander moois kopen voor de feestdagen. De landgoedkok zorgt voor heerlijke gerechten en drankjes, terwijl diverse koren Christmas carols ten gehore brengen. Wie het landgoed eens vanuit een ander perspectief wil bekijken, rijdt mee met een arrenslee getrokken door paarden met rinkelend bellentuig. Het landhuis, Huis Mariënwaerdt, is rijk gedecoreerd in kerstsfeer. Een gids vertelt bezoekers alles over de kersttradities op het landgoed tijdens een rondleiding door het landhuis. Meer informatie op www.kerstfair.nl 

Met de kortingscode RABO2017 ontvangt u € 2,50 korting als u uw tickets online koopt. 

Ledenaanbieding

Boek hier online uw tickets

Korting fotokalender 'Het landschap van Culemborg'

Ook dit jaar verschijnt de jaarkalender 'Het landschap van Culemborg'. Een kalender op A3 formaat van hoge kwaliteit met twaalf nog niet verschenen foto's. 'Het landschap van Culemborg' maakt onderdeel uit van het werk van fotografe Marleen Grommers. Alle publicaties van Marleen verschijnen op eigen initiatief. De verkoopprijs van de jaarkalender bedraagt €18,50. Als lid van Rabobank West Betuwe ontvangt u € 2,50 korting. U betaalt dus : €16,00. Daarbij ontvangt u ook nog een fotokaart met enveloppe. Op www.hetlandschapvanculemborg.nl kunt u de kalender bestellen onder vermelding van de kortingscode: Dichterbijkalender2018.

Korting geldig tot 1 december 2017.

Dichterbij september 2017

www.hetlandschapvanculemborg.nl

Kopje koffie voor € 1,- bij Geertrude's Broodhuys en Koffiebar

Geertrude’s Broodhuys en Koffiebar is niet meer weg te denken uit Opheusden. Sinds begin 2017 heeft Geertrude den Hartog haar eigen bakkerij geopend. Naast de bakkerij heeft zij eveneens een koffiebar geopend. Of u nu een verjaardag wilt vieren met heerlijk gebak, een high-tea wilt houden in de koffiebar of gewoon het wekelijkse brood nodig heeft, bij Geertrude’s Broodhuys en Koffiebar kunt u altijd terecht. Tegen inlevering van deze bon ontvangt u als lezer van ‘Dichterbij’ een kop koffie voor maar € 1, in te leveren bij Geertrude’s Koffiebar op Burgemeester Lodderstraat 11 te Opheusden (06) 31 16 64 52. Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2017.

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven