Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank West Betuwe. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 20.000 leden uit regio West Betuwe. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Stel uw vraag aan de ledenraad

Meer over onze ledenraad

Lees hier het Jaarverslag ledenraad 2016

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van Rabobank West Betuwe. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Boekje over de kerk en mensen in Heesselt

Corry Derksen schreef een boekje over de geschiedenis van de kerk in Heesselt voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van dit monument en het leven van de mensen in Heesselt. De normale prijs van het boekje bedraagt € 10,-, maar voor leden van de bank € 8,-. U kunt het boekje per post ontvangen (na betaling van € 8,- plus € 3,80 verzendkosten op rekening NL78RABO0182443914 t.n.v. St. Kerk Heesselt). Vergeet niet uw naam en adres toe te voegen. U kunt het ook - tegen contante betaling- afhalen bij Ina Hakkert, Gerestraat 17 te Heesselt (0344-652293) en -na 20 juni- ook bij Corry Derksen, Gemeneweg 4 te Heesselt (0344-652842). De aanbieding geldt tot en met 31 juli 2018.

Boekje over de kerk en mensen in Heesselt

Snackschotel met 35 kiphapjes

Poelier Verhoef biedt leden van de bank deze snackschotel met 5 soorten kiphapjes aan voor de prijs van € 7,98 in plaats van € 9,98 (20% korting). De schotel is bedoeld voor ongeveer 5 personen en kan in de magnetron verwarmd worden. Leuk voor een verjaardag, feestje, of gezellig bij de borrel met vrienden. Lekker en makkelijk! U ontvangt de korting als u in de winkel vermeldt dat u gebruik maakt van de ledenaanbieding. Bestellen kan ook per mail: poelierverhoef@gmail.com, telefonisch: 0344-619019, of via Facebook: facebook@poelierverhoef tiel. Vermeld dan ook dat het om de ledenaanbieding gaat. De aanbieding geldt tot en met 31 juli a.s. 

Boekje over de kerk en mensen in Heesselt

Poelier Verhoef

Internationaal beachvolleybal

Tijdens het EK Beachvolleybaltournooi van 15 t/m 22 juli wordt er gestreden voor de Europese titel. Dit sportieve evenement vindt plaats in de speelsteden Den Haag, Apeldoorn, Rotterdam en Utrecht. Als u zeker wilt zijn van een plekje op de tribune, boek dan uw kaarten op rabobank.nl/dichterbij en ontvang 25% korting op toegangsbewijzen.

Boekje over de kerk en mensen in Heesselt

rabobank.nl/dichterbij

Landgoedfair Mariënwaerdt

Van 15 t/m 19 augustus 2018 organiseert Heerlijkheid Mariënwaerdt de Landgoedfair. Op de Landgoedfair staan ruim 190 standhouders met originele artikelen voor in en om het huis, bijzondere kleding en tal van accessoires. Verder zijn er workshops, demonstraties (met paarden en roofvogels), leuke kinderactiviteiten en rondleidingen door het Grote Huis Mariënwaerdt en nog veel meer. Even buiten het fairterrein wordt op zaterdag een echte Hollandse rundveeshow gehouden: de ‘Dairy Fair Mariënwaerdt’. Leden van Rabobank West Betuwe ontvangen € 3,- korting per persoon op de ticketprijs. Ga hiervoor naar www.marienwaerdt.nl/landgoedfair/tickets/ en bestel uw kaarten met de kortingscode RABO2018.

Landgoedfair Mariënwaerdt

www.marienwaerdt.nl/landgoedfair/tickets/

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon.


Particulieren


Bedrijven