Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank West Betuwe. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 20.000 leden uit regio West Betuwe. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van Rabobank West Betuwe. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Handgemaakte sleutelhanger bij boek voor goede doel

JCI Lek en Linge, een serviceclub voor jonge ondernemende mensen uit Geldermalsen eo, bracht recent een prachtig boek uit: Culinaire Geheimen van Lek en Linge. Met interessante verhalen over lokale toprestaurants en prachtige streekleveranciers. Het boek staat daarnaast vol heerlijke recepten van gepassioneerde chef-koks. De opbrengst gaat naar Zorgboerderij de Witte Schuur in Culemborg. Zij bieden deelnemers met een beperking een nuttige dagbesteding in een fijne omgeving. Uw bijdrage aan dit doel wordt besteed aan de inrichting van het theater. Bij aanschaf van het boek bij de Witte Schuur ontvangt u als lid op vertoon van deze bon exclusief een handgemaakte houten sleutelhanger (geldig tot 1 april 2019). Meer info: culinairegeheimen.nl

Culinaire Geheimen van Lek en Linge

Meer info

€ 20 korting op je online bestelling bij Odin

Comfortabel online boodschappen doen en lekker laten bezorgen? Geen probleem! Biologische foodcoop Odin bezorgt al je bio-boodschappen bij je thuis, op je werk of op je vakantieadres in Nederland. Ook levert Odin al vele jaren aan bedrijven, scholen, kinderopvang, instellingen, horeca en verenigingen. Alles 100 % biologisch en het liefst biodynamisch. Lees het verhaal van Odin op de pagina's 10-13 van ons ledenmagazine Dichterbij 4. Comfortabel online boodschappen doen kan met of zonder lidmaatschap. Maak eenvoudig een account aan, privé of zakelijk – waar het jou past. Meer informatie op www.odin.nl Met de actiecode LEKKERBIO krijg je € 20 korting op je eerste online bestelling. De actiecode is geldig t/m 30 juni 2019. 

Online biologische boodschappen doen met Odin's bezorgdienst

Meer informatie

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven