Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank West Betuwe. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Rabo & Co
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 20.000 leden uit regio West Betuwe. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijg je vier keer per jaar het ledenmagazine Rabo & Co van Rabobank West Betuwe. Hierin vind je:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Rabo & Co

Ledenaanbiedingen

LET OP: In verband met de huidige maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden, is het helaas mogelijk dat enkele ledenaanbiedingen worden geannuleerd. Houd hiervoor de website van de aanbieder in de gaten.

Electro World Lienden en Tiel: cadeaupakket gratis bij aankoop Jura koffieautomaat

Wil jij tijdens het thuiswerken ook genieten van lekkere koffie? Denk dan eens aan een Jura koffieautomaat. Met 1 druk op de knop krijg je de lekkerste koffie. Op vertoon van deze bon ontvang je bij aanschaf van een Jura koffiemachine een Jura cadeaupakket gratis. Bezoek Electro World in Lienden, Dorpsstrraat 1A of in Tiel, Santwyckse Poort 9* of bel (0344) 60 12 78. Werkt er iets niet goed? Dan komt de reparatiedienst bij je thuis, in en buiten de garantieperiode. * Afhankelijk van coronamaatregelen

Ledenaanbieding

Tweede maaltijd halve prijs bij Prince-Heerlijk in Erichem

In de streekwinkel vind je een uitgebreid assortiment aan eigen geteeld fruit, verse seizoensgroenten, scharrelvlees, streekproducten en nog veel meer. Het fruit wordt daarnaast verwerkt tot jam, chips, ijs, sappen en taarten. Ook kun je elke dag kiezen uit eigenbereide verse kant-enklaar maaltijden. Tegen inlevering van deze bon bij Prince- Heerlijk, Lutterveld 30A in Erichem ontvang je de tweede kant & klaar maaltijd voor de halve prijs. Bekijk de site: prince-heerlijk.nl voor het uitgebreide assortiment.

Ledenaanbieding

Meer informatie

XL shopper cadeau bij WoonTheater in Maurik

Ontdek de unieke wereld van WoonTheater in Maurik: 5000 m2 landelijk, werelds en exclusief wonen, verdeeld over ruim 50 sfeerstudio's! Profiteer als lid tijdelijk van een gratis XL WoonTheater-shopper van € 10,95 bij besteding boven de € 50,- in onze winkel én webshop: woontheater.com Gebruik de code Rabobank bij opmerkingen/codes in het winkelmandje van je online bestelling. Of neem deze bon mee naar je bezoek aan de winkel, Hoolweg 1 in Maurik. Max. 1 shopper per bestelling per klant.

Ledenaanbieding

Meer informatie

!0% korting op huur van een Pipowagen bij Camping Zennewijnen

Wil je eens op een bijzondere manier overnachten? Kies dan voor een sfeervolle vakantie in een 4-persoons Pipowagen op Campingpark Zennewijnen. Een ervaring die je niet snel meer zult vergeten! Je pipowagen staat met drie andere pipowagens aan een gezellig pleintje, het Pipoplein. Leden ontvangen 10% korting op een boeking tussen 15 maart en 26 april. Gebruik bij de boeking de code: actieRabo202 op campingzennewijnen.nl.

Ledenaanbieding

campingzennewijnen.nl

Contact

Ma-vr: 8.00-18.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven