Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank West Betuwe. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 20.000 leden uit regio West Betuwe. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van Rabobank West Betuwe. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

10% Korting bij PK Runningshop

Bij PK Runningshop/Walking neemt men uitgebreid de tijd om voor jou de perfecte hardloop- of wandelschoenen te vinden. Op de juiste schoenen loop je niet alleen een stuk fijner, het voorkomt overbelasting, blaren en zelfs blessures. Een deskundig adviseur doet een gratis dynamische en statische voetanalyse en geeft je persoonlijk en deskundig advies. Er zijn twee 35m lange testbanen met video-opname en een lange wandelbaan met verschillende ondergronden. Op vertoon van deze bon ontvang je als lid van de Rabobank 10% korting op je totale bestedingsbedrag bij PK (geldig tot 1 juli 2019 en niet geldig i.c.m. andere kortingen).

Korting bij PK Runningshop

Lees meer

20% korting bij Massagepraktijk Mido in Dodewaard

Breng uw lichaam en geest in balans met een massage van massagepraktijk MIDO in Dodewaard. Massages stimuleren de bloedcirculatie en verhogen de flexibiliteit an uw lichaam. Daarnaast voorkomen zij stress en stijve spieren, verlichten sommige aanhoudende pijnen en kunnen depressie en gevoelens van paniek verminderen. Massage praktijk MIDO biedt verschillende soorten massages aan. Van een diepe ontspannende Hot Stone massage tot intensieve sportmassage. Ook therapeutisch tapen is mogelijk. Sportmasseuse Miranda Doeleman, lid van het NGS, helpt u op weg naar een ontspannen lichaam en geest. Met deze bon ontvangt u 20% korting op een eerste massagebehandeling of tapebehandeling naar keuze.

20% korting bij Massagepraktijk Mido in Dodewaard

Lees meer

€ 20 korting op je online bestelling bij Odin

Comfortabel online boodschappen doen en lekker laten bezorgen? Geen probleem! Biologische foodcoop Odin bezorgt al je bio-boodschappen bij je thuis, op je werk of op je vakantieadres in Nederland. Ook levert Odin al vele jaren aan bedrijven, scholen, kinderopvang, instellingen, horeca en verenigingen. Alles 100 % biologisch en het liefst biodynamisch. Lees het verhaal van Odin op de pagina's 10-13 van ons ledenmagazine Dichterbij 4. Comfortabel online boodschappen doen kan met of zonder lidmaatschap. Maak eenvoudig een account aan, privé of zakelijk – waar het jou past. Meer informatie op www.odin.nl Met de actiecode LEKKERBIO krijg je € 20 korting op je eerste online bestelling. De actiecode is geldig t/m 30 juni 2019. 

Online biologische boodschappen doen met Odin's bezorgdienst

Meer informatie

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven