Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank West Betuwe. De voordelen van het lidmaatschap: 

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Ledenraad

Onze ledenraad vertegenwoordigt de ruim 20.000 leden uit regio West Betuwe. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Stel uw vraag aan de ledenraad

Meer over onze ledenraad

Lees hier het Jaarverslag Ledenraad 2015 (PDF)

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van Rabobank West Betuwe. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Appelsprankel cadeau bij lidmaatschap Coöperatie De Fruitmotor

Streekcoöperatie De Fruitmotor streeft ernaar om met haar leden zorg te dragen voor een regionale economie zonder afval. Recent zijn de eerste flessen Betuwse Krenkelaar cider op de markt gekomen. Er is cider mèt en zonder alcohol gemaakt. Voor € 20,- per jaar bent u lid van de Coöperatieve Betuwse Fruitmotor. U ontvangt daarvoor een fles cider en als lid van de bank krijgt u een fles appelsprankel extra cadeau. Via defruitmotor.nl downloadt u het lidmaatschapsformulier. Indien u dat voor 15 april ingevuld inlevert bij de Rabobank in Tiel, Geldermalsen, Culemborg of Opheusden krijgt u de 2 flessen mee. De contributie wordt van uw rekening geïncasseerd. Deze actie is geldig tot 15 april 2017.

www.defruitmotor.nl

Betuwse Krenkelaar

Shop met 10% korting bij Wannahaves Fashion

Welkom bij WannaHaves Fashion! Bij ons kunt u terecht voor de laatste trendy damesmode, zowel in onze webshop als in onze winkel waar het gezellig is, de haard brandt en de koffie klaar staat. In onze webshop hebben wij een uitgebreid assortiment aan kleding. Of je maat 36 of 48 hebt, wij hebben voor elk wat wils! Wij zijn erg actief op Facebook en posten daar meerdere keren per dag leuke sets en nieuwe collecties. Ook hebben wij leuke win acties! Kijk snel op wannahavesfashion.nl, Facebook en @wannahavesfashion (instagram), of komlangs op de Heiligestraat 35-A in Tiel. Het Wannahaves Team helpt je met veel plezier! Op vertoon van deze bon krijg je 10% korting (geldig tot 30 april 2017).

wannahavesfashion.nl

Shop met 10% korting bij Wannahaves Fashion

Plat stuk kaas cadeau bij Kaasboerderij Culemborg

Bij kaasboerderij Van Leeuwen-van Doesburg verkopen wij kaas van de boerderij gemaakt van melk van onze eigen koeien. De kaas varieert van jong tot zeer oud. Naast kaas verkopen we eieren, zuivel, kaasplanken, boter, streekproducten, serviesgoed en Hollandse artikelen. U bent van harte welkom voor ons uitgebreide assortiment. Tegen inlevering van deze bon krijgt u naar keuze een heerlijk plat stuk kaas voor bij de borrel cadeau. Deze actie is geldig tot 30 april 2017. Meer informatie over onze kaasboerderij en onze producten vindt u op:

kaasboerderijculemborg.nl

Plat stuk kaas cadeau bij Kaasboerderij Culemborg

Contact

Particulieren

ma - vr 8.00 - 22.00

za - zo 9.00 – 17.00

Bedrijven

ma - vr 8.00 – 17.30

za - zo 10.00 – 14.00