2 en 8 april: Eventing Etten-Leur

Paardrijden

Rabobank West-Brabant Noord is ook in 2018 sponsor van Eventing Etten-Leur. 

Ruim 200 deelnemers strijden op drie wedstrijdonderdelen. Een dressuurproef test de samenwerking tussen paard en ruiter. Het Springparcours met 10 hindernissen volgt. En tot slot de spectaculaire 3,5 km lange cross country. Traditiegetrouw wordt Eventing Etten-Leur gehouden op de eerste twee zondagen van april In 2018 is dit op 2 april (2de paasdag) en 8 april 2018.

400 starts

Op 2 april 2018 starten de paarden in de klassen L t/m Z en de pony’s in de klasse Z. 
En 8 april 2018 is voor de paarden in de klasse B en de pony’s in de klassen B t/m M. 
Verdeeld over de twee zondagen zijn er ongeveer 400 starts! 

Voorbereidingen

Sinds september vorig jaar is de bouwploeg nagenoeg iedere zaterdag in het veld te vinden. Er wordt hard gewerkt om weer een schitterend parcours te bouwen in de velden en bossen ten zuiden van Etten-Leur, omgeving Schuitvaartjaagpad. 

Nieuwe hindernissen

In totaal worden er 19 hindernissen gebouwd, passend in het landschap. Hiervan worden er ieder jaar minimaal 3 hindernissen nieuw ontworpen. Dit jaar zijn 6 nieuwe hindernissen gebouwd o.a. twee nieuwe houtstapels voor de klasse L en B en de insprong van de waterbak is flink onder handen genomen. 

Ledenaanbieding

Benieuwd naar dit evenement? Kijk op www.eventingettenleur.nl of maak gebruik van onze ledenaanbieding uit de Dichterbij (vanaf 30 maart).

Ledenaanbieding

Etten-Leur, 20-3-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn