30 juni en 1 juli: Brabantse Ruiterdagen

Ruiterdagen

Op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli 2018 barst het paardenspektakel van het nationaal concours hippique de 'Brabantse Ruiterdagen' weer los. Spring- en dressuursport op topniveau waarbij zo'n 1.500 ruiter-/paardcombinaties uit het hele land in Oudenbosch worden verwacht. Rabobank is sponsor van de Brabantse Ruiterdagen.

Jong en oud

Je hoeft geen verstand van paarden of paardensport te hebben om dit evenement te waarderen. Twee dagen topsport met daaromheen topattracties voor jong en oud maken het een evenement dat door een breed publiek wordt bezocht. Een levendige zomerfair en een speels kinderdorp geven invulling aan een genoeglijke Brabantse ambiance. Er is gratis entree.

Paardensport

Op beide dagen, vanaf negen uur, verschijnen de ruiters in de dressuur en het springen met hun paarden in de concoursringen. De slotact in het springen is de barrage voor de klasse Z/ZZ progressief op de zondagmiddag.

Zomerfair

De zomerfair met o.a. planten en bloemen, mode en cadeaus, biedt ruimte om heerlijk te struinen, kijken en kopen. Met daarbij een lekker drankje en hapje in de hand. Foodtrucks ontbreken daarbij uiteraard niet.

Kinderdorp

Het kinderdorp is een fantastische speelplaats met pony rijden, een bungee-trampoline, stormbaan, springkussen, schminken en kleurtafels om te tekenen. Gedurende de dag worden er enkele wedstrijdjes op één of meerdere attracties gehouden waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Lees meer

13-6-2018

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn