Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank West-Brabant Noord. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
  • Ledennieuwsbrief met nieuws over onze activiteiten, producten en diensten
  • Jaarlijks ledenevent

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank West-Brabant Noord vertegenwoordigt de ruim 19.000 leden in de gemeenten Moerdijk, Etten-Leur, Halderberge en het dorp Dinteloord. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van West-Brabant Noord. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Filmvoorstelling “Geblaf op de pakjesboot”

Zaterdag 2 december wordt door Stichting Cultuur Moerdijk dé spannende filmvoorstelling “Geblaf op de pakjesboot”  van De Club van Sinterklaas georganiseerd. Dit jaar komt het Sinterklaasfeest opnieuw in gevaar! Slechterik Dokter Vleugelaer heeft op de stoomboot zogenaamde ‘blafspray’ over alle cadeautjes gespoten. Zo krijgen alle kinderen straks de ‘blafhoest. Lukt het Sinterklaas en de bekende Clubpieten om de cadeautjes op tijd te ontsmetten?

De film draait om 14.00 uur in Theater De Schuur, Kerkstraat 23 in Zevenbergen. Reserveer via cine7@cultuurmoerdijk.nl  onder vermelding van ‘Sinterklaas Rabobank’ en het aantal plaatsen. Kinderen hebben gratis toegang (maximaal 2 kaartjes, het aantal gratis plaatsen is beperkt). Meer kaartjes kunnen worden gereserveerd à € 5,00. Volwassenen betalen € 5,00

Ik zie ik zie wat jij niet ziet

Hoe ziet het leven eruit als je niet kan zien? Ervaar het bij het muZIEum! Een blinde of slechtziende gids neemt je mee op reis binnen in het pikdonker of buiten met virtual reality! Als lid van de Rabobank krijgt u € 2,50 korting per persoon op een beleving naar keuze.  De aanbieding is geldig van 1 september t/m 31 december 2017. U kunt deze reserveren voor maximaal 4 personen per coupon en niet in combinatie met andere aanbiedingen. Reserveer telefonisch via 024-3221618.

Kijk hier voor meer informatie

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven