Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank West-Brabant Noord. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
  • Ledennieuwsbrief met nieuws over onze activiteiten, producten en diensten
  • Jaarlijks ledenevent

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank West-Brabant Noord vertegenwoordigt de ruim 19.000 leden in de gemeenten Moerdijk, Etten-Leur, Halderberge en het dorp Dinteloord. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van West-Brabant Noord. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Genieten van muziek

Op vrijdag 22 december trakteren het Zevenbergs Vocaal Ensemble en de Stichting Cultuur Moerdijk de liefhebbers weer op een sfeervol kerstconcert. Leden van Rabobank ontvangen maar liefst 10 euro korting op een entreekaart. U betaalt € 7,50 en reserveren is mogelijk via cultuurmoerdijk.nl. Of u koopt een kaartje bij de Nederlands Hervormde Kerk aan de markt in Zevenbergen. Vermeld bij uw reservering ‘Rabobank ledenaanbieding’.

Bezoek de website

Winter Vestingdagen

Van vrijdag 15 december t/m zondag 17 december 2017 worden er in Willemstad de Winter Vestingdagen gehouden. Er is een kerstmarkt, live muziek, optredens, een arrenslee met kerstman, een levende kerststal en een schaatsbaan. Rabobank geeft 50% korting op een entreekaartje voor de schaatsbaan, inclusief schaatshuur. Op vertoon van deze pagina uit Dichterbij. Maximaal 2 personen per voucher.

Meer informatie

Concert Regio Orkest West-Brabant

Op donderdag 11 januari 2018 geeft het Regio Orkest West-Brabant een gratis concert speciaal voor leden van Rabobank West-Brabant Noord. Speciale gast is percussionist Laura Trompetter. Het  concert vindt plaats in De Borgh in Zevenbergen. Heeft u interesse? Dan kunt u zich aanmelden met  maximaal 2 personen.  Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus op is op.

Bestel uw kaarten

Sprookjesconcert on Tour

Een swingend concert voor de hele familie boordevol vrolijke muziek en wereldberoemde sprookjes. De show wordt gepresenteerd door Sita. Komt u ook op donderdag 28 december naar Fidei et Arti in Oudenbosch? De show begint om 14.00 uur. Kaarten voor Rabobank leden zijn gratis, maar op = op. Aanmelden kan via reserveringen@fideietarti.nl onder vermelding van Rabobank actie sprookjesconcert.

Bestel uw kaarten

Filmvoorstelling “Geblaf op de pakjesboot”

Zaterdag 2 december wordt door Stichting Cultuur Moerdijk dé spannende filmvoorstelling “Geblaf op de pakjesboot”  van De Club van Sinterklaas georganiseerd. Dit jaar komt het Sinterklaasfeest opnieuw in gevaar! Slechterik Dokter Vleugelaer heeft op de stoomboot zogenaamde ‘blafspray’ over alle cadeautjes gespoten. Zo krijgen alle kinderen straks de ‘blafhoest. Lukt het Sinterklaas en de bekende Clubpieten om de cadeautjes op tijd te ontsmetten?

De film draait om 14.00 uur in Theater De Schuur, Kerkstraat 23 in Zevenbergen. Reserveer via cine7@cultuurmoerdijk.nl  onder vermelding van ‘Sinterklaas Rabobank’ en het aantal plaatsen. Kinderen hebben gratis toegang (maximaal 2 kaartjes, het aantal gratis plaatsen is beperkt). Meer kaartjes kunnen worden gereserveerd à € 5,00. Volwassenen betalen € 5,00

Ik zie ik zie wat jij niet ziet

Hoe ziet het leven eruit als je niet kan zien? Ervaar het bij het muZIEum! Een blinde of slechtziende gids neemt je mee op reis binnen in het pikdonker of buiten met virtual reality! Als lid van de Rabobank krijgt u € 2,50 korting per persoon op een beleving naar keuze.  De aanbieding is geldig van 1 september t/m 31 december 2017. U kunt deze reserveren voor maximaal 4 personen per coupon en niet in combinatie met andere aanbiedingen. Reserveer telefonisch via 024-3221618.

Kijk hier voor meer informatie

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven