Uw lidmaatschap

Als klant kunt u ook lid worden van Rabobank West-Brabant Noord. De voordelen van het lidmaatschap:

  • meebeslissen met uw bank
  • vier keer per jaar ledenmagazine Dichterbij
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen
  • Ledennieuwsbrief met nieuws over onze activiteiten, producten en diensten
  • Jaarlijks ledenevent

Ledenraad

De ledenraad van Rabobank West-Brabant Noord vertegenwoordigt de ruim 19.000 leden in de gemeenten Moerdijk, Etten-Leur, Halderberge en het dorp Dinteloord. Regelmatig praat de ledenraad samen met de directie over de koers van onze bank. Zo vormt de raad een belangrijke schakel tussen de klant en de bank.

Mail uw idee naar onze ledenraad

Meer over onze ledenraad

Ledenmagazine

Als lid krijgt u vier keer per jaar het ledenmagazine Dichterbij van West-Brabant Noord. Hierin vindt u:

  • financieel nieuws
  • verhalen over maatschappelijke projecten die wij steunen
  • interviews met lokale ondernemers
  • lokale en landelijke ledenaanbiedingen

Blader door de nieuwste Dichterbij

Ledenaanbiedingen

Pluk zelf je appels

Zelf lekkere appels plukken? Het kan op de plukmomenten bij Fruitteeltbedrijf De Stuifakker in Zevenbergschen Hoek. Je krijgt een rondleiding door de boomgaard, uitleg over het Plukgoedconcept én vers geperst sap mee. Tegen inlevering van deze aanbieding krijg je €2,50 per persoon korting (normaal: €17,50, ledenprijs: €15, vier personen per aanbieding). 

Kijk op plukgoed.nl voor meer info!

Escape Room Tivoli

Lukt het om te ontsnappen uit een laboratorium? Met max. zes personen (min. 16 jaar) beleef je een avontuur in Escape Room Tivoli. Dat vergt denkwerk en samenwerking! Je maakt het compleet met een High Wine of Beer in Brasserie Tivoli: 3 drankjes en vier rondes tapas. Inclusief de Escape Room betaal je op vertoon van deze Dichterbij € 32,50 i.p.v. € 42,50 p.p. Deze actie geldt tot 1 december 2018.

Reserveren

Heerlijk ijs van Prego

Frisse Mango, witte chocola of romige caramel? Of misschien de smaak van de maand? Lastig hoor: kiezen uit de overheerlijke ijssoorten van Gelateria Prego. Speciaal voor leden van Rabobank West-Brabant Noord heeft de Prego een mooie zomeractie. Per bon uit ons ledenmagazine Dichterbij krijg je voor maximaal 4 personen het tweede bolletje ijs gratis. Twee bolletjes voor maar € 1,25 dus! Wees er snel bij, want de actie kent een maximum van 2.000 bolletjes. Op = op! Deze actie geldt tot 31 oktober 2018.

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven