Rabo ClubSupport

Rabo Clubsupport

Rabobank West-Friesland hecht veel waarde aan de lokale leefbaarheid en ondersteunt veel verenigingen en stichtingen in haar omgeving. Dit doen wij met Rabo ClubSupport. ClubSupport is dé manier om sponsorgeld van de Rabobank te krijgen.

Rabo ClubSupport. Wat is het?

De gedachte achter Rabo ClubSupport is dat leden van de Rabobank inspraak krijgen in de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Onze bank stelt hiervoor een aanzienlijk bedrag beschikbaar (hoogte van dit bedrag maken we in de zomer van 2020 bekend). Dit bedrag mogen de leden van de bank verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Dit doen zij door stemmen uit te brengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen, des te hoger de bijdrage voor de vereniging of stichting!

Planning 2020

Afgelopen twee jaar heeft Rabobank West-Friesland een vergelijkbare campagne georganiseerd onder de naam Rabobank Clubkas Campagne. Zoals eerder aangekondigd gaat de Rabobank Clubkas Campagne in 2020 verder onder de naam Rabo ClubSupport. Naast deze naamswijziging verandert ook de planning. In tegenstelling tot afgelopen jaar gaan we pas in de zomer van start met Rabo ClubSupport in plaats van in het voorjaar. Alle verenigingen en stichtingen die klant zijn bij de bank ontvangen dus in de zomer een uitnodiging om in te schrijven. De finale vindt in oktober plaats.

23-12-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn