Flexibel advies van onze adviseurs

Financieel gezond wonen met een passende hypotheek

Wij helpen je graag om financieel gezond te wonen. Daar hoort een bank bij die snapt wat voor jou belangrijk is. Of je nu droomt van een eigen stekkie, iets groter wilt wonen of een plekje zoekt met kantoor aan huis. Wij vinden het belangrijk dat een hypotheek past en blijft passen bij jouw situatie. Dan hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Vragen stellen kost niets

Heb je algemene vragen over wonen en geld lenen voor een huis? Je kunt ze gewoon stellen, want je betaalt pas als we een concreet voorstel doen voor een hypotheek. Als we kosten in rekening moeten brengen dan hoor je dat duidelijk vooraf. Je zit dus nergens zomaar aan vast als je een vraag stelt!

Kom langs, want onze Financieel Adviseurs geven vrijblijvend inzicht in jouw mogelijkheden. Bel hiervoor 0228-566200, of stuur een e-mail naar FinancieelAdvies.wf@rabobank.nl voor een afspraak op een moment of dat jou het beste uitkomt. Dit kan ook ’s avonds, want ook in het maken van een afspraak zijn wij heel flexibel!

Nieuwsgierig naar wat je ongeveer kunt lenen?

Kun je toch niet wachten om te weten hoeveel je ongeveer kunt lenen? Maak een persoonlijke berekening met het Rabobank Hypotheek dossier. Het invullen is eenvoudig en zo gebeurd. Zo krijg je een goed beeld van jouw toekomstige hypotheek en maandlasten.