Elke zaterdag hypotheek inloopspreekuur in Bovenkarspel

Foto van Financieel Adviseur Maarten Smit

Heb je woonvragen? Loop elke zaterdag gewoon binnen bij kantoor Bovenkarspel (De Middend 1), een afspraak maken is niet nodig. Onze adviseurs zitten voor je klaar van 9.30 tot 16.00 uur voor een vrijblijvend en gratis ori├źntatiegesprek. Gewoon om je een beeld te geven wat jouw mogelijkheden zijn en jij verder kunt met jouw plannen voor een droomhuis.

Verbouwen of verhuizen? Jouw woonwensen staan voorop, wij helpen je flexibel en snel om deze te realiseren. Voor jouw hypotheek zetten wij graag een stap extra. Wil je weten hoeveel je kunt lenen en wat de bijbehorende maandlasten zijn? Neem dan een actueel overzicht van je inkomen en lasten mee.

Rabobank Hypotheekdossier

Dankzij een goede voorbereiding maak jij de beste keuze voor je eerste of je volgende huis. De voorbereiding doe je door gemakkelijk zelf online een persoonlijke hypotheekberekening te maken via het Rabobank Hypotheekdossier.

Toch liever een afspraak maken?

Een afspraak maken voor een ander moment kan natuurlijk ook. Bel hiervoor 0228-566200, of stuur een e-mail naar FinancieelAdvies.wf@rabobank.nl voor een afspraak op een moment dat jou het beste uitkomt. Toch liever een afspraak maken? Een afspraak maken voor een ander moment kan natuurlijk ook. Bel hiervoor 0228-566200, of stuur een e-mail naar FinancieelAdvies.wf@rabobank.nl voor een afspraak op een moment dat jou het beste uitkomt.

Bovenkarspel, 3-1-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn