Koppie Doen! 12 november 2019

AdGeerdinkportretmetkraag

De 14e editie van Koppie doen! staat in het teken van INNOVATIE.

Het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) riep 2019 uit tot het Jaar van de Gouden Eeuw. Hoorn, Enkhuizen en Medemblik zijn dit jaar internationaal gepromoot en zijn er diverse activiteiten georganiseerd. Omdat Gouden Eeuw en ondernemerschap nauw met elkaar verbonden zijn staat deze editie van Koppie doen! in het teken van de Gouden Eeuw en ondernemerschap.

Innovatie in de Gouden Eeuw

Innovatie was een belangrijke succesfactor in de Gouden Eeuw. Wat kunnen we leren van de ondernemers uit die tijd. Wat zien we hier vandaag de dag nog van terug en welke lessen kunnen we trekken voor de toekomst.

Innovatieworkshop

Op zijn eigen meeslepende wijze neemt Ad Geerdink ons mee in de succesverhalen uit de Gouden Eeuw en hoe innovatie daar een rol in speelde. Maar ook hoe musea als het Zuiderzeemuseum en het Westfries Museum op dit moment innoveren. Wat kunnen we leren uit de lessen van het verleden en inspirerende voorbeelden uit het heden?

Met die vragen in het achterhoofd word je meegenomen in een interactieve innovatieworkshop waar je leert hoe je innovatie in je onderneming kunt aanjagen.

En natuurlijk ga je ook weer met een paar nieuwe contacten naar huis!

Programma en locatie

  • 19.00 uur Inloop met Koppie doen!
  • 19.30 uur Welkom
  • 19.35 uur Ad Geerdink over Innovatie voor en na de Gouden Eeuw
  • 20.15 uur Pauze met Koppie doen!
  • 20.30 uur Stephan Warnik, directeur van het Zuiderzeemuseum
  • 20.45 uur Interactieve innovatie workshop
  • 21.15 uur Afsluiting
  • 21.30 uur Informeel netwerken

Locatie: Gastheer van deze bijeenkomst is Stephan Warnik van het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Hij en zijn medewerkers ontvangen ons op zijn locatie Het Amsterdamse Huis op het Buitenmuseum.

Aanmelden

‘Koppie Doen!’ is GRATIS toegankelijk voor OCW & WBG leden en gasten van Rabobank West-Friesland. Aanmelden via info@koppiedoen.biz

Wij willen je vragen om een klant of relatie mee te nemen, ook zij zijn van harte welkom!

Niet-leden zijn eveneens welkom! Je betaalt dan € 25,- p.p. excl. BTW. Graag bij aanmelding vermelden dat je geen lid bent en je ontvangt een bevestiging met een factuur.

Meld je aan

19-9-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn