Rabobank West-Friesland vervult wensen, doet u ook een wens?

De winnaar van de campagne doe een wens

Vrijdag 4 oktober is het weer nationale ouderendag. Het Nationale Ouderendag Fonds laat deze dag wensen in vervulling gaan. Ook Rabobank West-Friesland doet mee en wil graag een wens in vervulling laten gaan. Heeft u of kent u iemand met een langgekoesterde droom? Kom dan in actie!

Hoe doet u mee?

De wens is bestemd voor een klant die bankiert bij Rabobank West-Friesland met een leeftijd van 65 jaar of ouder. De wens vindt plaats in West-Friesland en is realiseerbaar binnen een jaar. Bent u klant bij Rabobank West-Friesland en heeft u een wens, of zou u graag een wens aanvragen voor iemand anders? Stuur dan uw wens per mail naar aanmelden.wf@rabobank.nl met uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en niet te vergeten uw wens. Op 4 oktober bepaalt Rabobank West-Friesland welke wens in vervulling gaat.

Voorwaarden

De aanvraag voor een wens dient aan een aantal voorwaarden te voldoen:

  • de ontvanger is 65 jaar en ouder;
  • de ontvanger bankiert bij Rabobank West-Friesland;
  • de wens is binnen een jaar realiseerbaar;
  • de wens vindt plaats in West-Friesland.

Stuur uw wens in

Wilt u meedoen met deze campagne? Stuur dan u wens voor 20 september 2019 in per mail naar het volgende e-mailadres: aanmelden.wf@rabobank.nl met uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en niet te vergeten uw wens. Onder alle aanmeldingen kiest Rabobank één wens.

28-6-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn