Speciaal voor Senioren

Voor particuliere klanten met een leeftijd van 60 jaar of ouder hebben wij een speciale service: onze Seniorenadviseurs. Het team bestaat uit: Jan Klaver en Marian Koning. Zij helpen u bij al uw vragen, komen bij u langs of helpen u met een cursus internetbankieren of mobielbankieren.

De Seniorenadviseurs

Onze seniorenadviseurs staan voor u klaar! En ondersteunen bijvoorbeeld bij:

  • Het regelen van uw bankzaken
  • Vragen over fiscale en juridische zaken
  • Ze komen op verzoek bij u thuis voor een adviesgesprek en een aanbod op maat. Dat kan bijvoorbeeld gaan over betalingswijzen of uw schadeverzekeringen.

Cursus internetbankieren en mobielbankieren

Rabobank West-Friesland organiseert regelmatig een gratis cursus internetbankieren of mobielbankieren. Na afloop kunt u veel bankzaken zelf regelen via uw computer, tablet of smartphone. Waar en wanneer u maar wilt. We organiseren de cursus samen met SeniorWeb. 

  • U krijgt uitleg over het online regelen van uw bankzaken.
  • U gaat onder begeleiding direct zelf aan de slag.
  • U krijgt tips en adviezen over veilig online bankieren.

Bankieren op uw eigen apparaat

Wij raden u aan om uw eigen laptop, tablet of smartphone mee te nemen naar de cursus. Zo leert u meteen online bankieren op uw eigen apparaat. In een kleine groep gaat u onder begeleiding van onze adviseurs aan de slag. 

Aanmelden

Leer ook bankieren via computer en smartphone en meld u aan. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen plannen wij de datums voor de cursus in.

Meld u aan

Contact

Ma-vr: 8.00-21.00 uur Za: 9.00-17.30 uur


Neem 24/7 contact op met Rabo Interhelp

Particulieren

Bedrijven