Vermogensmanagement in West-Friesland

Uw vermogen is meer dan een hoeveelheid geld. Het is de weerslag van uw persoonlijke geschiedenis. Wat u met uw vermogen voor ogen heeft, is puur persoonlijk. Vermogensmanagement gaat daarom over het realiseren van uw wensen, ambities en doelen. En daarmee verkrijgt u financiële rust bij een groot of complex vermogen.

Uw persoonlijk team met adviezen en oplossingen

Een vast team van zeer ervaren Vermogensspecialisten begeleidt u en stelt een vermogensplan op. Uw team kent u, uw wensen, ambities en doelen. Elke Vermogensspecialist voegt z’n eigen waarde aan het vermogensplan toe. Uw Vermogensmanager houdt het overzicht. Uw Beleggingsspecialist zorgt voor uw beleggingen. Uw Vermogensplanner analyseert uw financiële situatie en adviseert bij uw vermogensvragen Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrijfsoverdracht of het financieren van een eigen woning via een BV. Maar ook welk beleggingsrendement u minimaal nodig heeft, hoeveel uw onderneming straks moet opbrengen om comfortabel te kunnen leven of een estate plan. We maken uw financiële situatie in één oogopslag inzichtelijk. Uw volledige team staat daarbij altijd voor u klaar, als klankbord en vraagbaak.

Rabo Vermogensmanagement is een totaalconcept

Binnen Vermogensmanagement biedt Rabobank naast het Vermogensplan ook specialistische dienstverlening aan. Deze dienstverlening is een logisch vervolg op onderdelen van uw Vermogensplan. Bijvoorbeeld de zorg voor uw nabestaanden na uw overlijden; met Vermogenszorg regelen wij uw nalatenschap zoals u het wilt. Wilt u uw (klein)kinderen voorbereiden op hun toekomst? Het programma Omgaan met Vermogen maakt hen wegwijs. Heeft u maatschappelijke ambities, zoals schenken aan een goed doel of investeren in startende ondernemers? Dan zijn het CharityPlan en Money Meets Ideas misschien interessant voor u.

Heeft u vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 0228 56 62 04 of stuur een e-mail.

E-mail

Lees meer over vermogensmanagement