Vrienden gevraagd (m/v)

Het zomerseizoen komt alweer met rasse schreden dichterbij. Zoekt u al naar vakantiekrachten tussen de 14 en 18 jaar? Mogelijk is het een uitdaging om goede krachten bij u in de buurt te vinden. En voor jongeren kan het vinden van een toffe vakantiebaan best lastig zijn. De Rabobank biedt een oplossing. Deze zomer lanceren wij wederom onze service speciaal voor jongeren, die vakantiewerk zoeken: Vrienden gevraagd (m/v).

Hoe werkt het?

De vacatures op deze online service bieden jongeren de kans om met één of twee vrienden samen te solliciteren bij hetzelfde bedrijf. Is er een succesvolle match met uw bedrijf, dan heeft u er in één keer meerdere vakantiekrachten bij. Vrienden gevraagd (m/v) is een mooi promotiemiddel en maakt uw vacatures zichtbaar bij een groot aantal jongeren. Een mooi voorbeeld van; Een aandeel in elkaar, want samen bereik je meer dan alleen.

Het onderstaande filmpje laat in 1½ minuut zien wat de nieuwe service inhoudt.

Wat vragen wij u daarvoor te doen?

Wilt u uw vacature(s) op Vrienden gevraagd (m/v) plaatsen? Vul dan graag het onderstaande formulier in. Deze opent door op de button te klikken.

Formulier

Wat mag u verwachten?

Wij nemen daarna contact met u op voor een extra toelichting, het beantwoorden van eventuele vragen en informatie over het aanleveren en plaatsen van de vacatures. Wij plaatsen uw vacatures op Vrienden gevraagd (m/v) en helpen u zo aan medewerkers voor de zomer.

Wij rekenen op uw enthousiasme!

Contact

24 uur per dag bereikbaar via telefoon en chat.


Particulieren


Bedrijven