Wijziging openingstijden kantoren Medemblik, Bovenkarspel en Spanbroek

Twee mannen zitten achter hun computer te bankieren

De wereld om ons heen verandert in rap tempo. Door de Coronacrisis waren de kantoren Medemblik, Bovenkarspel en Spanbroek tijdelijk gesloten. Deze Coronacrisis heeft de digitalisering een flinke boost gegeven. Onze klanten maken steeds meer gebruik van nieuwe vormen van contact met de bank: via de app, videobellen, chatten en telefonie. Geldmaat doet zijn intrede, wat betekent dat de automaten de bankhal uitgaan. Ook stijgt de laatste jaren het gebruik van internetbankieren en de Rabo App. Deze veranderingen heeft ons doen besluiten om kantoor Medemblik niet meer te openen. Vanaf 29 juni gaat kantoor Spanbroek twee dagen open en Bovenkarspel vijf dagen.

Kantoor Medemblik gesloten, nieuw contactpunt in Medemblik

Het kantoor in Medemblik gaat niet meer open. De laatste jaren bezochten steeds minder klanten dit kantoor. Een andere overweging die meespeelt is dat kantoren moeten worden aangepast aan de richtlijnen van het RIVM. In Medemblik kunnen we de 1,5 meter maatregel niet garanderen. De veiligheid van onze klanten en medewerkers staat altijd voorop. De sealbagautomaat blijft in verband met veiligheidsvoorschriften i.v.m. dreiging plofkraken gesloten. De geldautomaat aan de buitenzijde van het pand blijft voorlopig in gebruik, totdat Geldmaat de automaat verplaatst. Als coöperatieve bank blijven we dichtbij en toegankelijk in Medemblik. Daarom openen we in juli een contactpunt bij hotel/restaurant Het Wapen van Medemblik aan de Oosterhaven 1. Op deze locatie wordt er alléén op afspraak gewerkt voor een adviesgesprek. In het Wapen van Medemblik vinden géén geldhandelingen plaats aangezien er geen geld aanwezig is. Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via (0228) 56 62 00.

Kantoor Spanbroek

Ook in Spanbroek zien we de laatste jaren een flinke afname van bankbezoek. Daarom opent dit kantoor vanaf 29 juni twee dagen per week: maandag van 11.00 – 17.00 uur en donderdag van 09.30 – 17.00 uur. De sealbagautomaat blijft vanwege veiligheidsvoorschriften in verband met gevaar van plofkraken nog gesloten.

Kantoor Bovenkarspel

Vanaf 29 juni opent dit kantoor weer haar deuren van maandag t/m vrijdag. Ook hier blijft de sealbagautomaat vanwege veiligheidsvoorschriften in verband met gevaar van plofkraken nog gesloten.

Mobiele adviseur

We zijn ons ervan bewust dat sommige klanten mogelijk hinder ondervinden van de veranderingen of hun weg moeilijker vinden op de digitale snelweg. Deze klanten bieden we graag extra service en ondersteuning. Onze mobiele adviseurs staan klaar om klanten op weg te helpen en waar nodig thuis te bezoeken.

Zwaagdijk, 28-6-2020

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn