Wooncafé voor al jouw woonvragen

Afbeelding van een jong stel dat aan het klussen is.

Ben je op zoek naar een woning? Kom dan op donderdagavond 7 februari naar ons Wooncafé. Je krijgt uitgebreide informatie over allerlei aspecten die komen kijken bij het kopen van een woning, o.a.: hoe vind ik een huis, hoe bied ik succesvol, heb ik een samenlevingscontract nodig, hoeveel kan ik maximaal lenen, kan ik als ondernemer ook een hypotheek afsluiten?

CMK Makelaars, WFO Netwerk Notarissen en Financieel Adviseurs van Rabobank West-Friesland staan klaar om jouw persoonlijke vragen op het gebied van het kopen van een woning (vrijblijvend) te beantwoorden. Vergeet niet je loonstrook mee te nemen.

Programma

  • 18.45 uur Ontvangst met koffie en thee
  • 19.00 uur Start presentaties
  • 19.45 uur Borrel en mogelijkheid tot stellen van vragen
  • 21.00 uur Einde bijeenkomst

Locatie

Het Rabo Wooncafé op donderdag 7 februari wordt gehouden in De Drommedaris gelegen aan de Paktuinen 1 in Enkhuizen. Voor alle bezoekers staat een hapje en drankje klaar. Iedereen is welkom!

Ben je niet in de gelegenheid aanwezig te zijn? Een afspraak maken voor een ander moment kan natuurlijk ook. Bel hiervoor 0228-566200, of stuur een e-mail naar FinancieelAdvies.wf@rabobank.nl voor een afspraak op een moment dat jou het beste uitkomt.

Aanmelden Wooncafé

Enkhuizen, 10-1-2019

Deel via Twitter Deel op Facebook Deel op LinkedIn