Ben jij de ‘Anders Denker’ die wij zoeken?

Anders Denker

Jij durft anders naar ons te kijken! Jij weet waar de mensen om je heen naar toe willen en je hebt een sterke connectie naar de wereld van vandaag. Laat ons dan anders naar jou kijken!

Je voelt je in ieder geval aangesproken en dat is goed nieuws!

Want als Rabobank zijn wij op zoek naar mensen die verder kijken dan alleen naar de dag van vandaag. Onze bank wil namelijk een rol spelen in de overgang naar een duurzame, zelfredzame en gezonde samenleving. Die ambitie zit in onze genen. Daarom zoeken we enthousiaste jonge talenten die ook de drive voelen om een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst. Om daarachter te komen willen we weten wat jou beweegt en waar jij voor staat. Waarom jij een ‘Anders Denker’ bent en denkt het verschil te kunnen maken binnen én buiten de Rabobank.

Wat bieden wij?

We bieden jou een veelzijdig éénjarig traineeship aan. De ene dag loop je mee aan de balie, de andere dag woon je hypotheekadviesgesprekken bij met een adviseur. Bezoek je een groot bedrijf of een MKB-er. Je krijgt inzicht in het belang en de rol van geld en we vragen je om jouw visie en inzichten te presenteren, onder meer aan de directie. Kortom: je loopt op alle plekken in de bank mee. Een specifieke opleiding is dan ook niet vereist. Jouw talenten, houding en kennis staan centraal in de keuze voor de kandidaten. Een baangarantie kunnen wij je na dat jaar niet bieden. Wel dagen we je uit om je in die periode onmisbaar te maken, zodat we je niet wíllen laten gaan!

Wat moet je doen?

Dit is geen standaard sollicitatieprocedure daarom hoef je ons geen brief met cv te sturen. Wat dan wel? Stuur ons jouw persoonlijke videosollicitatie en stel je daarin aan ons voor. Hier laat je ons bijvoorbeeld jouw ideeën zien of horen, neem je ons mee in jouw dagelijks leven of laat ons zien waar jij voor staat. Het is volledig aan jou. En natuurlijk nemen wij zelf een kijkje op je LinkedIn-profiel. Je kunt jouw vlog mailen naar: janine.bremmers.1224@rabobank.nl o.v.v. ‘Anders Denken’.

Wil  je meer weten? Ga dan naar rabo.nl/wm/anderskijken

Sittard, 9-5-2017

Deel via TwitterDeel op FacebookDeel op Google+Deel op LinkedInDoorsturen via GmailDoorsturen via HotmailDoorsturen via e-mail