De Rabobank Clubkas Campagne is van start! Schrijf uw vereniging in!

Ook dit jaar organiseren wij de Clubkas Campagne. Zoals u weet dragen wij de lokale samenleving een warm hart toe en willen wij zoveel mogelijk verenigingen in de Westelijke Mijnstreek financieel ondersteunen.

Wat is belangrijk voor u?

Schrijf uw vereniging of stichting in. Maar het allerbelangrijkste is: activeer uw leden! Laat hen weten dat hun club of uw stichting is ingeschreven bij de Clubkas Campagne. U kunt inschrijven vanaf woensdag 14 maart t/m maandag 23 april via www.clubkascampagne.nl/wm/inschrijven of onderstaande button. Hieronder vindt u ook de voorwaarden voor de inschrijving en voor deelname aan de Clubkas Campagne.

Voorwaarden Rabobank Clubkas Campagne 2018

Breng uw leden op de hoogte want iedere stem is geld waard!

Inschrijven is belangrijk maar het activeren van uw leden is nog belangrijker, want hoe meer stemmen, hoe hoger de financiële bijdrage. Wij helpen u een handje. Hoe? Wij hebben een aantal communicatiemiddelen voor u klaargezet. U hoeft deze maar te downloaden en te communiceren naar uw leden. Informeer uw leden bijvoorbeeld via e-mail of plaats een oproep op social media.

Communicatiemiddelen: Activeer uw leden

U vindt de middelen op www.clubkascampagne.nl/wm/promotie. De stemperiode voor klanten, die op 1 januari 2018 lid waren van Rabobank Westelijke Mijnstreek, vindt plaats van 8 tot en met 23 mei 2018.

Heel veel succes!